ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ πληρωμών:Πότε θα δοθούν τα προνοιακά αναπηρικά επιδόματα το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης – ΚΕΑ και το επίδομα ενοικίου.ΟΑΕΕ-ΟΓΑ-ΕΤΑΑ-ΙΚΑ-ΝΑΤ-ΔΗΜΟΣΙΟΥ-ΕΦΚΑ (Μισθωτών)


ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ  πληρωμών:Πότε θα δοθούν τα προνοιακά αναπηρικά επιδόματα το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης – ΚΕΑ και το επίδομα ενοικίου.ΟΑΕΕ-ΟΓΑ-ΕΤΑΑ-ΙΚΑ-ΝΑΤ-ΔΗΜΟΣΙΟΥ-ΕΦΚΑ (Μισθωτών)Μεταξύ 24 και 25 Οκτωβρίου αναμένεται να πληρωθούν τα προνοιακά αναπηρικά επιδόματα, το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης – ΚΕΑ και το επίδομα ενοικίου.
Αναλυτικά οι ημερομηνίες καταβολής των συντάξεων και των επιδομάτων
Μεταξύ 24 και 25 Οκτωβρίου θα καταβληθούν:
  • προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά επιδόματα μηνός Οκτωβρίου
  • το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης – ΚΕΑ στους δικαιούχους των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν έως 30 Σεπτεμβρίου.
Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή.
Tο Επίδομα ενοικίου μηνός Οκτωβρίου θα καταβληθεί σε όλους όσοι υπέβαλλαν αίτηση στην ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα έως 30 Σεπτεμβρίου και αυτή έχει εγκριθεί.
Συντάξεις Νοεμβρίου
Την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019 πρόκειται να ξεκινήσει η καταβολή στους ασφαλισμένους. Αναλυτικός οδηγός με τις ημερομηνίες πληρωμής για τις σε όλα τα Ταμεία.
Την Παρασκευή 25/10 θα πληρωθούν οι συντάξεις του:
ΟΑΕΕ
ΟΓΑ
ΕΤΑΑ (μη Μισθωτών)
ΟΠΕΚΑ, συντάξεις των ανασφάλιστων Υπερήλικων
Την Τετάρτη 30/10 θα πληρωθούν:
Οι συντάξεις του ΙΚΑ
Οι συντάξεις του Δημοσίου
Οι συντάξεις στο ΝΑΤ
Όλα τα υπόλοιπα ταμεία του ΕΦΚΑ (Μισθωτών)
Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος του Νοεμβρίου 2019

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Loading...