Ticker

10/recent/ticker-posts

Συναγερμός έχει σημάνει και δεν είναι υπερβολικός-Εντοπίστηκε για πρώτη φορά επικίνδυνο τεράστιο Φιδοκέφαλο ψάρι δολοφόνος που ζει και στην στεριά –Από τους ψαράδες έχει ζητηθεί όταν τα εντοπίζουν να τα σκοτώνουν- (ΒΙΝΤΕΟ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019)


Συναγερμός  έχει σημάνει και δεν είναι υπερβολικός-Εντοπίστηκε για πρώτη φορά επικίνδυνο τεράστιο Φιδοκέφαλο ψάρι δολοφόνος που ζει και στην στεριά –Από τους ψαράδες έχει ζητηθεί όταν τα εντοπίζουν να τα σκοτώνουν- (ΒΙΝΤΕΟ 9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019)








Το φιδοκέφαλο ψάρι εισβολέας έχει σκορπίσει τον τρόμο στην Τζόρτζια των ΗΠΑ όπου εντοπίστηκε για πρώτη φορά. Οι αρχές έχουν εκδώσει προειδοποίηση προς τους κατοίκους καλώντας τους αν το δουν να το σκοτώσουν!
Ένας ψαράς έπιασε το συγκεκριμένο φιδοκέφαλο ψάρι πριν λίγες ημέρες σε μια λίμνη στην επαρχία Γκουίνετ. Το συγκεκριμένο ψάρι το μετέφερε στις ειδικές υπηρεσίες στις οποίες σήμανε συναγερμός για να αποτραπεί η εξάπλωσή του.
Αυτό το είδος ψαριού έχει εντοπιστεί σε άλλες 14 Πολιτείες. Το λεπτό και μακρύ σκουρόχρωμο ψάρι μπορεί να φτάσει σε μήκος το 1 μέτρο. Το εντυπωσιακό είναι ότι μπορεί να ζήσει σε περιβάλλοντα με χαμηλό οξυγόνο αλλά και να ζήσει στην στεριά!
Ο συναγερμός που έχει σημάνει στην Τζόρτζια δεν είναι υπερβολικός. Το συγκεκριμένος είδος θεωρείται εισβολέας αφού μπορεί να εξοντώσει άλλα είδη που ζουν στην περιοχή προκειμένου να αναζητήσει τροφή.
Από τους αλιείς έχει ζητηθεί όταν τα εντοπίζουν να τα σκοτώνουν και να τα καταψύχουν. Και ζητείται επίσης αν είναι εφικτό να τραβούν φωτογραφίες και να τις στέλνουν στις αρχές.
ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...