Καλιφόρνια:Το έδαφος ξαφνικά ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ διάρκεια σεισμών....!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ!!

Καλιφόρνια:Το έδαφος ξαφνικά ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ διάρκεια σεισμών....!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ!!

 

 Το παρακάτω σχήμα 1 δείχνει ένα στιγμιότυπο από ένα βίντεο μιας ρωγμής που σχηματίστηκε στην έρημο κατά τη διάρκεια των πρόσφατων σεισμών που ξεκίνησαν στην περιοχή Ridgecrest και περιλάμβαναν σεισμό μεγέθους 7,1. 

Το έδαφος είναι σαφώς χαμηλότερο στη μία πλευρά της σχισμής και είναι επίσης σταθερά χαμηλότερο στην ίδια πλευρά της ρωγμής, η οποία συνεχίζεται για πολλά μίλια. Οι ρωγμές ή οι μικρότερες ρωγμές στο έδαφος κοντά στην κύρια ρωγμή δείχνουν καθαρά ότι ένας χείμαρρος από τη μία πλευρά ήταν το κύριο κίνημα που οδήγησε στο σχηματισμό αυτής της ρωγμής.

Εικόνα 1.  Στιγμιότυπο από βίντεο της σχισμής, που σχηματίζονται κατά τη διάρκεια των πρόσφατων μεγάλων αριθμών σεισμών στην Καλιφόρνια, κοντά στην περιοχή Ridgecrest και κατά πάσα πιθανότητα κατά τη διάρκεια του σεισμού 7.1 ρίχτερ που συνέβη στις 5 Ιουνίου  2019.

 
 


Δεδομένου ότι υπάρχουν σαφείς ενδείξεις ότι η ακτή της Καλιφόρνιας πέφτει και ότι ο Ειρηνικός Ωκεανός πλησιάζει τις ακτές της Καλιφόρνιας, αυτή η κίνηση του εδάφους είναι σύμφωνη με τα στοιχεία αυτά και δείχνει επίσης ότι το έδαφος μπορεί να πέσει ξαφνικά κατά τη διάρκεια σεισμών .
Σχήμα 2. Αριστερά:  Γεωδαιτική αναπαράσταση του βαρυτικού πεδίου της γης, δεν δείχνει πραγματική ανύψωση από το κέντρο της γης, αλλά η δύναμη του βαρυτικού πεδίου, οι μπλε περιοχές έχουν χαμηλότερο βαρυτικό πεδίο και τείνουν να βυθιστούν και έτσι τείνουν να βυθίζονται δραματικά κατά τη διάρκεια κατακλυσμικών αλλαγών λόγω του συνδέσμου Planet X με τον πυρήνα της γης. Δεξιά : Ένας πραγματικός χάρτης ανακούφισης του πλανήτη της γης, όπου μπορούμε να δούμε ότι η διαφορά στην ανύψωση ανάμεσα στο ωκεάνιο πάτωμα και τις χερσαίες μάζες είναι μικρή, οπότε η γεωαναπαράσταση δεν δείχνει το πραγματικό σχήμα της γης. Οι μπλε σφαίρες αντιπροσωπεύουν: ωκεάνιο νερό, γλυκό νερό και νερό που διατίθενται στα φυτά.
Σχήμα 3 . Το έδαφος πέφτει σταθερά στην αριστερή πλευρά όλων των ρωγμών που βρίσκονται στη δεξιά πλευρά της ρωγμής, παρουσιάζοντας μια απότομη κλίση προς τη σχισμή, το έδαφος έπεσε το πολύ στην ίδια τη σχισμή που δείχνει ότι το έδαφος έπεσε ξαφνικά και δραματικά στην αριστερή πλευρά της σχισμής. Οι ρωγμές, στην αριστερή πλευρά της σχισμής, δείχνουν ελαφρά αυξανόμενη κλίση προς τη σχισμή. δείχνοντας ότι το έδαφος έπεσε ακόμη περισσότερο.

Σχήμα 4.  Το έδαφος πέφτει στην αριστερή πλευρά της σχισμής. Η κλίση κατά μήκος των ορατών ρωγμών είναι συνεχώς προς τα κάτω προς την αριστερή ή κοντά στην πλευρά της ρωγμής.
Δεν είναι σαφές ποια πλευρά της ρωγμής είναι πλησιέστερα προς την ακτογραμμή, αλλά είναι πιθανόν να δοθεί η απόδειξη ότι η ακτή της Καλιφόρνιας βυθίζεται ότι η ακτογραμμή είναι πιο κοντά στην αριστερή πλευρά της ρωγμής. 
Εν κατακλείδι, η εξέταση της σχισμή που σχηματίζεται στην έρημο της Καλιφόρνια μετά το σεισμό 7.1 μεγέθους στις 5 Ιουλίου 2019 δείχνει ότι η κύρια κίνηση του εδάφους ήταν προς τα κάτω κατά μήκος της μιας πλευράς της σχισμής συνάδει με τη γενική κατεύθυνση της κίνησης του εδάφους της ακτής Καλιφόρνιας και των ωκεανών κατά μήκος των ακτών εδώ και πολλά χρόνια.Δείχνει επίσης ότι αυτή η προς τα κάτω κίνηση μπορεί ξαφνικά να συμβεί καθώς και να επιταχυνθεί σε μεγάλο βαθμό κατά τη διάρκεια σεισμού.

ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.