Ticker

10/recent/ticker-posts

ΧΘΕΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΒΙΝΤΕΟ!!ΝΕΑΡΟΣ Άνδρας δέχεται επίθεση και εκτελείται στη μέση του δρόμου [ΒΙΝΤΕΟ]Η αστυνομία αναζητά τους δυο άντρες.


ΧΘΕΣ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΒΙΝΤΕΟ!!ΝΕΑΡΟΣ Άνδρας δέχεται επίθεση και εκτελείται στη μέση του δρόμου [ΒΙΝΤΕΟ]Η αστυνομία αναζητά τους δυο άντρες.





Ένας άντρας έχασε τη ζωή του στη Νέα Υόρκη και ειδικότερα στην περιοχή Μπρονξ των ΗΠΑ, όταν δύο άντρες του επιτέθηκαν και να τον εκτέλεσαν στη μέση του δρόμου.

Όπως βλέπετε στο βίντεο, που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, οι δυο άντρες μπούκαραν σε κτίριο όπου βρισκόταν ο άντρας. Ο ένας έμεινε στην είσοδο για να τσεκάρει μήπως έλθει η αστυνομία. Ο άλλος μπήκε μέσα και άρχισε να χτυπάει και να τραβάει τον 31χρονο Richard Cepeda που καθόταν στο λόμπι του κτιρίου.

Ο άντρας υπέκυψε στην επίθεση και σηκώθηκε... Βγαίνοντας προς τα έξω και το άλλο μέλος της συμμορίας άρχισε να τον χτυπάει με μανία. Τότε το θύμα έτρεξε για να σωθεί, ωστόσο, ο ένας από τους δυο άντρες που του επιτέθηκαν, έβγαλε ένα όπλο και τον πυροβόλησε πισώπλατα.

Η συμμορία έγινε «καπνός» ενώ το θύμα έπεσε αιμόφυρτο στον δρόμο. Αμέσως μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της περιοχής όπου άφησε την τελευταία του πνοή. Η αστυνομία αναζητά τους δυο άντρες.

Δείτε το βίντεο:
ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.