Ticker

10/recent/ticker-posts

ΠΑΝΙΚΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ σε ΗΠΑ ΚΑΙ Ρωσία!!Βυθίζονται ΞΑΦΝΙΚΑ τα χρηματιστήρια!!


 ΠΑΝΙΚΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ σε ΗΠΑ ΚΑΙ Ρωσία!!Βυθίζονται ΞΑΦΝΙΚΑ τα χρηματιστήρια!!






 Στα ύψη ο χρυσός, «βυθίζονται» τα χρηματιστήρια

Kινητικότητα έχουμε τα τελευταία λεπτά σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ σε ΗΠΑ-Ρωσία. Ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ ακύρωσε το ταξίδι του στο Νιου Χάμσαϊρ την τελευταία στιγμή.

Ο Αμερικανός Αντιπρόεδρος πήγε εσπευσμένα στο Λευκό Οίκο. Την ίδια στιγμή, ο Ρώσος Πρόεδρος ακύρωσε όλα τα προγραμματισμένα ραντεβού, για να συναντηθεί εκτάκτως με τον Ρώσο ΥΠΑΜ.


Η εκπρόσωπος του Pence Alyssa Farah, έκανε μια δήλωση σχετικά μέσω του λογαριασμού της στο Twitter, αναφέροντας ότι ο Pence κλήθηκε στο Λευκό Οίκο για μια επείγουσα συνάντηση.

«Υπήρξε μια κατάσταση που απαιτεί από τον Αντιπρόεδρο να παραμείνει στην Ουάσινγκτον». Ο Λευκός Οίκος δεν διευκρίνισε γιατί ο Pence ακύρωσε το ταξίδι του.

Ο Ρώσος Πρόεδρος ακύρωσε όλες τις συναντήσεις του λόγω της τραγωδίας με το υποβρύχιο και τους 14 νεκρούς.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ο Πούτιν είχε ακυρώσει το πρόγραμμα εξαιτίας της πυρκαγιάς που σκότωσε 14 ρώσους ναυτικούς.

ΣΤΑ ΥΨΗ Η ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ

Η τιμή του χρυσού εν τω μεταξύ αυξάνεται μέσω των εικασιών σχετικά με την έκτακτη συνάντηση στον Λευκό Οίκο.

Η τιμή του χρυσού αυξήθηκε κατά 1% την Τρίτη. Παρά τις διαβεβαιώσεις ότι δεν υπάρχει λόγος για συναγερμό, τα χρηματιστήρια βρίσκονται. Το τι συμβαίνει θα το μάθουμε σε λίγες ώρες!
 Toυ Ανδρέα Μουντζουρούλια

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.