Ticker

10/recent/ticker-posts

15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019....ΤΩΡΑ!!ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ...!!ΕΣΠΑΣΕ Ο ΑΞΟΝΑΣ ΤΗΣ ΡΟΔΑΣ ΣΕ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ...ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ!!


15 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019....ΤΩΡΑ!!ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΝΕΑ ΤΡΑΓΩΔΙΑ...!!ΕΣΠΑΣΕ Ο ΑΞΟΝΑΣ ΤΗΣ  ΡΟΔΑΣ ΣΕ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ...ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ!!





Ένα σοκαριστικό περιστατικό καταγράφηκε στην κάμερα, όταν ρόδα του λούνα παρκ στην Ινδία κατέρρευσε, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 2 νέοι και άλλοι 26 να τραυματιστούν.



Είναι η δραματική στιγμή που ρόδα σε λούνα παρκ της Ινδίας καταρρέει, με αποτέλεσμα 2 νεαροί να χάσουν τη ζωή τους και 26 να τραυματιστούν.



Σύμφωνα με τις τοπικές Αρχές, το δυστύχημα συνέβη τη Δευτέρα 15 Ιουλίου όταν ξαφνικά έσπασε ο σωλήνας του κύριου άξονα της ρόδας και το κομμάτι που ήταν ο κόσμος βρέθηκε στο έδαφος.



Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, οι Manali Rajwadi (24 ετών) και  Mohammad Javed (22 ετών) να χάσουν τη ζωή τους. Επιπλέον, 26 άνθρωποι τραυματίστηκαν με τους 15 να νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.



«Ο σωλήνας του κύριου άξονα έσπασε και η ρόδα συνετρίβη στο έδαφος. Ο τρόπος με τον οποίο έσπασε ο σωλήνας ερευνάται…», δήλωσε ο επικεφαλής της πυροσβεστικής υπηρεσίας της χώρας, τονίζοντας ότι συνολικά 30 άτομα ήταν πάνω στη ρόδα την ώρα του δυστυχήματος.



Δείτε το βίντεο:


ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.