Ticker

10/recent/ticker-posts

ΡΩΣΙΑ-Επιβατικό αεροσκάφος σήμερα προσέκρουσε σε κτήριο και έπιασε φωτιά...νεκροί και τραυματίες...[ΒΙΝΤΕΟ]

ΡΩΣΙΑ-Επιβατικό αεροσκάφος σήμερα προσέκρουσε σε κτήριο και έπιασε φωτιά...νεκροί και τραυματίες...[ΒΙΝΤΕΟ]






Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 19 τραυματίστηκαν όταν επιβατικό αεροσκάφος Αντόνοφ An-24 έκανε κατεπείγουσα προσγείωση σε αεροδρόμιο της Σιβηρίας σήμερα, λόγω μηχανικής βλάβης, όπως γνωστοποίησε το υπουργείο Αντιμετώπισης Εκτάκτων Καταστάσεων της δημοκρατίας Μπουριάτια της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Στο αεροσκάφος επέβαιναν 46 άνθρωποι, ανάμεσά τους τέσσερα μέλη πληρώματος. Το αεροσκάφος εκτελούσε δρομολόγιο από την Ουλάν Ουντέ προς την πόλη Νιζνιανγκάρσκ.

Σύμφωνα με το υπουργείο, το αεροσκάφος βγήκε από τον διάδρομο μετά την προσγείωση, προσέκρουσε σε μικρό κτήριο και έπιασε φωτιά.

Οι δύο χειριστές του είναι νεκροί ενώ 19 από τους επιβαίνοντες εισήχθησαν σε νοσοκομεία.

Ρωσικά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι το αεροσκάφος ανήκε σε περιφερειακή ρωσική αεροπορική εταιρεία, την Angara.
ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.