Ticker

10/recent/ticker-posts

Φωτιά στο Λαύριο:Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις - Εκκενώνεται η Ελληνική Βιομηχανία Όπλων-ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ!!


Φωτιά στο Λαύριο:Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις - Εκκενώνεται η Ελληνική Βιομηχανία Όπλων-ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ!!






Φωτιά στο Λαύριο:Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις - Εκκενώνεται η Ελληνική Βιομηχανία Όπλων-ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΥΡΚΑΓΙΑ

Ενισχύονται οι δυνάμεις πυρόσβεσης στο μέτωπο της πυρκαγιάς, η οποία βρίσεκται σε εξέλιξη στη θεση Νεράκι Λαυρίου, όπου νωρίτερα εκκενώθηκε για προληπτικούς λόγους άτυπος καταυλισμός μεταναστών.

Σύμφωνα με την Πυροσβεσστική, εκτός από τα πρώτα επτά οχήματα με 21 πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο, τώρα έχουν μεταβεί επιπλέον 12 πυροσβέστες με έξι οχήματα του νεοιδρυθέντος Μηχανοκίνητου Τμήματος, δύο ομάδες πεζοπόρο τμήμα, υδροφόρες των ΟΤΑ, ενώ επιχειρούν και τρία ελικόπτερα.

Μέχρι στιγμής δεν απειλούνται σπίτια, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, εκκενώνονται οι εγκαταστάσεις της Ελληνικής Βιομηχανίας Όπλων, που βρίσκονται κοντά στην πυρκαγιά, καθώς υπάρχει κίνδυνος από τη φωτιά.

Στην περιοχή πνέουν άνεμοι 5 μποφόρ και καταβάλεται προσπάθεια να τεθεί η πυρκαγιά υπό έλεγχο, πριν πάρει απειλητικές διαστάσεις.


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.