ΝΕΕΣ ΠΟΙΝΕΣ-Κατατέθηκε ο νέος ποινικός κώδικας –Πριν την επίσημη προκήρυξη εθνικών εκλογών!!ΕΓΓΡΑΦΟ-Να σημειωθεί οτι το σχέδιο νόμου δεν επιδέχεται αλλαγές από οποιαδήποτε κυβέρνηση-ΝΕΕΣ ΠΟΙΝΕΣ-Κατατέθηκε ο νέος ποινικός κώδικας –Πριν την επίσημη προκήρυξη εθνικών εκλογών!!ΕΓΓΡΑΦΟ-Να σημειωθεί οτι το σχέδιο νόμου δεν επιδέχεται αλλαγές από οποιαδήποτε κυβέρνηση-
 
Σύμφωνα με πληροφορίες η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής θα συγκληθεί αύριο προκειμένου να αποφασίσει την συζήτηση των κωδικών στην αρμόδια επιτροπή
Στη Βουλή κατατέθηκαν οι νέοι κώδικες της Δικαιοσύνης προκειμένου να ψηφιστούν εντός των επόμενων ημερών πριν την επίσημη προκήρυξη εθνικών εκλογών.
Σύμφωνα με πληροφορίες η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής θα συγκληθεί αύριο προκειμένου να αποφασίσει την συζήτηση των κωδικών στην αρμόδια επιτροπή την ερχόμενη Τετάρτη και την εισαγωγή τους στην Ολομέλεια την Πέμπτη.
Να σημειωθεί οτι το σχέδιο νόμου ψηφίζεται ως ένα άρθρο που δεν επιδέχεται αλλάγες.
Δείτε ΕΔΩ την αιτιολογική έκθεση
Δείτε ΕΔΩ τις τροποποιούμενες – καταργούμενες διατάξεις
Δείτε ΕΔΩ την «Κύρωση του ποινικού κώδικα»
Δείτε ΕΔΩ την έκθεση
Δείτε ΕΔΩ την ειδική έκθεση
Δείτε ΕΔΩ την έκθεση αξιολόγησης συνεπειών ρυθμίσεων
Δείτε ΕΔΩ την έκθεση δημόσιας διαβούλευσης

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.