Ticker

10/recent/ticker-posts

Ελλάδα-Τουρκία:«ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ»!!ΒΙΝΤΕΟ που σόκαρε την Ελλάδα ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!


Ελλάδα-Τουρκία:«ΘΑ ΤΟ ΡΙΣΚΑΡΟΥΜΕ»!!ΒΙΝΤΕΟ  που σόκαρε την Ελλάδα ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!







24/7, στα ΜΜΕ αλλά και στις ενημερωτικές ιστοσελίδες, ακούμε και διαβάζουμε για την τουρκική προκλητικότητα, η οποία είναι δεδομένη, αν και ήρθε σε ύποπτο χρόνο μιας και έχουμε Εθνικές εκλογές στην Ελλάδα και επαναληπτικές εκλογές για την δημαρχεία της Κωνσταντινούπολης.

Η Τουρκία έχει πατήσει πόδι, μέσα στα θαλάσσια σύνορα της Ελεύθερης Κύπρου. Ξεκάθαρη παραβίαση της Εθνικής κυριαρχίας, της Νήσου Κ.
Φυσικά, όπως όλοι γνωρίζουμε, η Ελλάδα είναι εγγυήτρια δύναμη. Μάλιστα διατηρεί και την ελληνική δύναμη Κύπρου ή ΕΛΔΥΚ όπως είναι γνωστή στους στρατιωτικούς κύκλους.
Στην Κύπρο υπάρχουν 3 ελληνικά στρατόπεδα. Αντίστοιχα, υπάρχει και η τουρκική δύναμη Κύπρου, την οποία οι Έλληνες στρατιώτες, αποκαλούν ΤΟΥΡΚΔΥΚ, με μια έντονη δόση χιούμορ, θα λέγαμε.

Επίσης, στην νήσο Κ, υπάρχουν αγγλικές στρατιωτικές βάσεις.
Πάμε παρακάτω: Όπως είναι γνωστό, η Ελλάδα έχει ισχυρή πολεμική αεροπορία με ικανότατους πιλότους (από τους καλύτερους στο ΝΑΤΟ) και φυσικά έχει ένα αξιόμαχο πολεμικό ναυτικό.
Η απορία μας: Οι Τούρκοι πραγματοποίησαν εισβολή στην Κύπρο. Τι άλλο πρέπει να κάνουν δηλαδή. Η Ελλάδα γιατί δεν απάντησε και δήθεν περιμένει την βοήθεια των συμμάχων, η οποία είναι αυτονόητο ότι δεν θα έρθει ποτέ;

Τα σχόλια είναι δικά σας!!
 Του Γιώργου Φαρμάκη


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.