Ticker

10/recent/ticker-posts

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Ο Αντώνης Τσαπατάκης ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ:«Έπεσα και πάλι στην πισίνα και στάθηκα ξανά όρθιος»!!ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΘΑΡΡΟΥΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ!!


ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Ο Αντώνης Τσαπατάκης ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ:«Έπεσα και πάλι στην πισίνα και στάθηκα ξανά όρθιος»!!ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΘΑΡΡΟΥΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ!!








To συγκλονιστικό μήνυμα του Παραολυμπιονίκη που τραυματίστηκε σοβαρά με μηχανή και απέκτησε παραπληγία



Από ζωντανό παράδειγμα έλλειψης ασφάλειας, κατάφερε να γίνει ζωντανό παράδειγμα της θέλησης για ζωή. Της πίστης πως κάθε ήττα κρύβει και μια νίκη. Ο Χανιώτης παραολυμπιονίκης Αντώνης Τσαπατάκης έρχεται για μια ακόμη φορά να καταπλήξει σε μια ολιγόλεπτη αυτοβιογραφική ταινία για την ασφάλεια στα θαλάσσια σπόρ. «Η ασφάλεια είναι παντού. Στο πως οδηγείς, στο πως κολυμπάς, στο πώς, πού και με ποιους κάνεις θαλάσσια σπορ …σε όλα. Η ασφάλεια είναι η αγάπη για τον εαυτό σου, για τους άλλους για τη ζωή», αναφέρει. 



Το 2006 σε ηλικία 18 ετών ο  Αντώνης Τσαπατάκης τραυματίστηκε σοβαρά όταν έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και απέκτησε παραπληγία. Όμως δεν τον έβαλε κάτω. «Να είμαι εγώ το τελευταίο θύμα της έλλειψης ασφάλειας. Θέλω από παράδειγμα προς αποφυγή να γίνω παράδειγμα προς μίμηση . Να με θυμούνται για το πώς μετέτρεψα το λάθος σε σωστό», τονίζει ο Παραολυμπιονίκης. 



Σήμερα εμπνέει και καθοδηγεί με τη στάση ζωή του. «Γιατί αποδέχτηκα το μάθημα της ζωής. Ανέλαβα τις ευθύνες μου και προχώρησα μπροστά. Έπεσα… και πάλι στην πισίνα και στάθηκα ξανά όρθιος. Είμαι όρθιος γιατί η ψυχή μου είναι όρθια και προχωράει», εξηγεί ο Αντώνης Τσαπατάκης.  Ο Αντώνης Τσαπατάκης είναι μέλος της εθνικής ομάδας ατόμων με αναπηρία στο άθλημα της κολύμβησης, έχει κατακτήσει πανελλήνια και παγκόσμια ρεκόρ. Κυρίως όμως έχει κατακτήσει μια θέση στις καρδιές όλων όσοι πιστεύουν πως η δύναμη της ψυχής είναι πέρα και πάνω από οποιαδήποτε κινητική αδυναμία.