Ticker

10/recent/ticker-posts

ΤΡΑΓΩΔΙΑ:Σκυλιά κατασπάραξαν 14χρονο αγόρι σε σπίτι ενός επαγγελματία εκπαιδευτή ζώων.



ΤΡΑΓΩΔΙΑ:Σκυλιά κατασπάραξαν 14χρονο αγόρι  σε σπίτι ενός επαγγελματία εκπαιδευτή ζώων.







Τραγικό θάνατο βρήκε ένα 14χρονο αγόρι στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, καθώς πήγε να κάνει το καλό αλλά κατέληξε νεκρό μετά από επίθεση σκυλιών στο σπίτι ενός επαγγελματία εκπαιδευτή ζώων.
Όπως αναφέρει η NY Post το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης, όταν το παιδί πήγε στο σπίτι του 49χρονου εκπαιδευτή σκυλιών, που έλειπε εκτός πόλης, για να φροντίσει τα ζώα του, κάτι που είχε κάνει και στο παρελθόν.
Η γιαγιά του τον πήγε εκεί και όταν πέρασε σχεδόν μία ώρα, ανησύχησε και τηλεφώνησε στους γονείς του παιδιού, οι οποίοι με τη σειρά τους ενημέρωσαν γείτονα του εκπαιδευτή σκύλων. Αυτός πήγε στο σπίτι και βρήκε τον 14χρονο μέσα στα αίματα.
"Τρομερή τραγωδία για το θύμα, την οικογένειά του, τους φίλους του και την πόλη. Η καρδιά μας είναι μαζί τους" δήλωσε εισαγγελέας.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, μεταξύ των 11 σκύλων ήταν ολλανδικοί και βελγικοί ποιμενικοί, οι οποίοι χρησιμοποιούνται συχνά από την αστυνομία. Οι αρχές παρακολουθούν τα σκυλιά, ένα από τα οποία ήταν επιθετικό. Τα τέσσερα που εκτιμάται ότι εμπλέκονται στο περιστατικό τέθηκαν σε 10ήμερη καραντίνα. 

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.