ΕΚΤΑΚΤΟ :Η Τουρκία επιτίθεται στην Κύπρο σε εξέλιξη ο «Αττίλας 3»!!ΕΚΤΑΚΤΟ :Η Τουρκία επιτίθεται στην Κύπρο  σε εξέλιξη ο «Αττίλας 3»!!

Ας βγούμε επιτέλους από την Εθνική μας ληθαργική ψυχραιμία και ας δούμε την μεγάλη εικόνα των εξελίξεων .
Η Τουρκία μας εξευτελίζει σε παγκόσμια συχνότητα καθημερινά , αφοδεύει στην αυλή μας και εμείς την παρακολουθούμε φοβισμένοι πίσω απ τους θάμνους ψιθυρίζοντας και με την πλάτη άλλων .
Ο «Αττίλας 3» έχει καιρό τώρα ξεκινήσει , η Τουρκία αρχίζει νέο κύκλο ερευνών για πετρέλαιο ή φυσικό αέριο στην κατεχόμενη Αμμόχωστο , η Αρχή είχε γίνει το 2011 . Αυτός είναι ο τελικός της σκοπός , η ενσωμάτωση όλης της Κύπρου . Όλα τα υπόλοιπα , ¨τρύπες στο νερό ¨ , παραβιάσεις , προκλητικότητα κτλ είναι προπετάσματα καπνού και σανό για ηλίθιους.
Εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες , που δεν μπορεί να κρατήσει άλλο η Τουρκία εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που τη μαστίζει , διοχετεύονται απροκάλυπτα πλέον και ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ στα Κατεχόμενα δημιουργώντας τεράστια τρύπα ασφάλειας , προκειμένου να ακολουθήσει μπαράζ , όλων των μορφών τρομοκρατικών επιθέσεων σε βάρος των Ελληνοκυπρίων .
Οι μετανάστες αυτοί , θα χρησιμοποιηθούν αρχικά ως φθηνοί εργάτες για την κατασκευή , Ναυτικών λιμανιών και αεροδρομίου , για να καλλιεργούν Ελληνοκυπριακή γη ολοένα και πιο μέσα στα εδάφη της Ελεύθερης Κύπρου , θα περάσουν στην ελληνοκυπριακή πλευρά δημιουργώντας οικονομικό πρόβλημα και στο τέλος θα κατοικήσουν και στην Πόλη φάντασμα την Αμμόχωστο και όπου αλλού κρίνει το ψευδοκράτος
Αυτό το οικονομικό μοντέλο έχει δρομολογηθεί , αυτός είναι ο Κίνδυνος . Εάν το πετύχει θα εκβιάζει για τα επόμενα 200 χρόνια την δύση .Ξυπνήστε !!
Ο Κόμπος έφτασε στο χτένι !!
Ή Ενεργοποιήστε ΤΩΡΑ την άμυνα 4αμερούς , Αιγύπτου , Ισραήλ , Κύπρου ,Ελλάδας ( ξεκινήστε με ασκήσεις ) και να λειτουργήσει επίσημο γραφείο του ΝΑΤΟ στη Λευκωσία
ή θα δείτε μέχρι την 20η Αυγούστου, να φλέγονται το ένα μετά το άλλο τα Τουρκικά Γεωτρύπανα και τότε , δεν θα πιστεύεται στα μάτια σας
Εν τω μεταξύ , προχωρήστε ΑΜΕΣΑ στην ίδρυση Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας , η Τουρκία ¨κτυπάει¨ στο χρόνο , μετά τις εκλογές στην Ελλάδα.
Να είστε σίγουροι ότι υπάρχουν «ΦΥΛΑΚΕΣ » που θέλουν να γραφούν στην Ιστορία με χρυσά γράμματα και μάλιστα , ανυπομονούν
Τούτη την κατεύθυνση των πραγμάτων σας δείχνουμε , πριν και για άλλη μια φορά , αναστείλουμε την δράση μας .
Καλή ψήφο !!
ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ «Συμβούλιο Εσωτερικής Ασφάλειας και Γεωπολιτικής Στρατηγικής »( I.S.C.S.C )

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.