ΝΕΟ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ...!!Diken.22/5/2019!!Προειδοποίηση για τον ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ Ακουγιου ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!«ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΩΓΜΗ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ»!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!!ΝΕΟ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ...!!Diken.22/5/2019!!Προειδοποίηση για τον ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ Ακουγιου ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!«ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΩΓΜΗ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ»!!ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!!
TMMOB: “Στο έδαφος του πυρηνικού σταθμού του Ακούγιου υπάρχει ρωγμή μην το κλείσετε”. 
 
Παρά το ότι η ρωσική εταιρεία διέψευσε πως σχηματίστηκαν δύο ρωγμές στο επίπεδο του πυρηνικού σταθμού του Ακούγιου, το Επιμελητήριο Μηχανικών και Αρχιτεκτόνων Τουρκίας επιμένει: “Δεν θα επιτρέψουμε να κλείσει από πάνω”

Το Συμβούλιο Πυρηνικής Ενέργειας Τουρκίας (ΤΑΕΚ) που είναι επιφορτισμένο με τον έλεγχο της κατασκευής, διαπίστωσε πως κατά την κατασκευή των θεμελίων του πρώτου πυρηνικού αντιδραστήρα ισχύος 1200 MW στην Μερσίνα, σχηματίστηκαν δύο ρωγμές, αν και η ανάδοχος εταιρεία ROSATOM το είχε διαψεύσει.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. του TMMOB Εμίν Κοραμαζ σε γραπτή ανακοίνωση αναφέρει τα ακόλουθα:” Είναι μια εγκατάσταση πολύ σημαντική για την δημόσια ασφάλεια. Σε περίπτωση ατυχήματος είναι γνωστό πως θα προκληθούν απερίγραπτα μεγάλες καταστροφές. Είναι απαράδεκτο να γίνονται αποδεκτά τεχνικα λάθη όπως η ρωγμή στα θεμέλια, που μπορεί να προκαλέσουν μεγάλες καταστροφές. Οι ρωγμές εντοπίσθηκαν από την ΤΑΕΚ και για αυτό η διάψευση από την ανάδοχο εταιρία δεν έχει κανένα νόημα. Για να μην υπάρχει λόγος που μπορεί να προκαλέσει καταστροφή, είναι ανάγκη να σταματήσουν οι κατασκευαστικές εργασίες.”Diken. 22/5/2019
ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.