Ticker

10/recent/ticker-posts

Αποθεώθηκε στην Μαδρίτη ο Τσιτσιπάς:Και Έφυγε με χρηματικό έπαθλο 608.700 ευρώ.[βίντεο]


Αποθεώθηκε στην Μαδρίτη ο Τσιτσιπάς:Και Έφυγε με χρηματικό έπαθλο 608.700 ευρώ.[βίντεο]





Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποίησε εντυπωσιακή πορεία στο τουρνουά της Μαδρίτης, με αποτέλεσμα να καταφέρει να ανέβει για πρώτη φορά στην καριέρα του στο No.7 της παγκόσμιας κατάταξης και να πάρει χρηματικό έπαθλο ύψους 608.700 ευρώ.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε πράγματα και θαύματα στη Μαδρίτη. Απέκλεισε τον Ζβέρεφ στα προημιτελικά και τον θρυλικό Ράφα Ναδάλ στα ημιτελικά του τουρνουά και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό, όπου και ηττήθηκε από τον κορυφαίο τενίστα του κόσμου, Νόβακ Τζόκοβιτς.
Ο 20χρονος Έλληνας πραγματοποίησε εντυπωσιακή πορεία στη διοργάνωση και κατάφερε να κερδίσει δύο θέσεις, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο Νο.7 της παγκόσμιας κατάταξης για πρώτη φορά στην καριέρα του. Ο Τσιτσιπάς βρίσκεται, μάλιστα, μία ανάσα από την έκτη θέση, καθώς είναι μόνο 70 πόντους πίσω από τον Κέι Νισικόρι.
Στο μεταξύ, ο νεαρός τενίστας μπορεί να μην κατάφερε να πάρει τον τίτλο, ωστόσο θα φύγει από τη Μαδρίτη με γεμάτες τσέπες, αφού πήρε ως φιναλίστ 608.700 ευρώ!
Τα καλύτερα έρχονται για τον Τσιτσιπά, ο οποίος θα αγωνιστεί στο Masters της Ρώμης, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί το Roland Garros.
ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...