Ticker

10/recent/ticker-posts

Αεροπλάνο προσγειώθηκε ΧΘΕΣ χωρίς να ανοίξουν οι ρόδες!!Η αναγκαστική προσγείωση του τρόμου στο διεθνές αεροδρόμιο της Μιανμάρ έγινε την Κυριακή (12.05.2019) !![ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ]


Αεροπλάνο προσγειώθηκε ΧΘΕΣ χωρίς να ανοίξουν οι ρόδες!!Η αναγκαστική προσγείωση του τρόμου στο διεθνές αεροδρόμιο της Μιανμάρ έγινε την Κυριακή (12.05.2019) !![ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΒΕΡΗ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ  ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ]





Η προσγείωση του τρόμου στο διεθνές αεροδρόμιο της Μιανμάρ. Οι μπροστινοί τροχοί ενός αεροσκάφους τύπου Embraer δεν κατέβηκαν ποτέ και ο πιλότος αναγκάστηκε να προσγειώσει το αεροπλάνο με τη… μύτη.



Οι εικόνες έχουν καταγραφεί σε video και κάνουν ήδη το γύρο του κόσμου. Η αναγκαστική προσγείωση στο διεθνές αεροδρόμιο της Μιανμάρ έγινε την Κυριακή (12.05.2019) χωρίς κανείς από τους επιβαίνοντες στο αεροπλάνο να υποστεί το παραμικρό.

Το αεροπλάνο των εθνικών αερογραμμών της Μιανμάρ εκτελούσε την πτώση UB103 από τη Γιανγκόν. Έκανε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο Μάνταλεϊ χωρίς τις δυο μπροστινές ρόδες, που δεν… κατέβηκαν ποτέ.

Στο video από τη στιγμή της αναγκαστικής προσγείωσης φαίνεται το αεροπλάνο να προσγειώνεται να ασφάλεια, παρά το γεγονός πως η μύτη του έχει «ξύσει» το διάδρομο προσγείωσης και έχουν προκληθεί σπινθήρες.

Σε άλλο video, επιβάτης, έχει καταγράψει τη στιγμή που πλέον το αεροπλάνο έχει ακινητοποιηθεί και φοβισμένοι απ’ όσα έχουν γίνει, οι επιβάτες κατεβαίνουν τρομοκρατημένοι από την ειδική τσουλήθρα.

Ο πιλότος του αεροπλάνου είχε ενημερώσει τον πύργο ελέγχου πριν από την αναγκαστική προσγείωση πως δεν μπορούσε να κατεβάσει τις μπροστινές ρόδες. Ο κυβερνήτης προσπάθησε να θέσει σε εφαρμογή την εναλλακτική διαδικασία για να πέσουν οι ρόδες, αλλά ούτε κι αυτό «δούλεψε».


Μάλιστα, πέρασε δυο φορές μπροστά από τον Πύργο ώστε οι ελεγκτές να τσεκάρουν αν οι ρόδες είχαν κατέβει η όχι.

Όταν όμως έγινε σαφές πως υπήρχε πρόβλημα, αποφασίστηκε να γίνει η αναγκαστική προσγείωση. Χάρη στις ικανότητες του πιλότου κανείς από τους 82 επιβάτες και το επταμελές πλήρωμα δεν υπέστη το παραμικρό.
Loading...