Ticker

10/recent/ticker-posts

Αγέλη λύκων εμφανίστηκε μέσα στην πόλη της Φλώρινας τρομοκρατώντας τους κατοίκους -Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ ο υπεύθυνος του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ κ. Στεφάνου είναι η πρώτη φορά που έχουμε εμφάνιση λύκων σε πόλη με κίνηση -ΒΙΝΤΕΟ


Αγέλη λύκων εμφανίστηκε μέσα στην πόλη της Φλώρινας τρομοκρατώντας τους κατοίκους -Όπως ανέφερε στην ΕΡΤ  ο υπεύθυνος του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ κ. Στεφάνου είναι η πρώτη φορά που έχουμε εμφάνιση λύκων σε πόλη με κίνηση -ΒΙΝΤΕΟ





Αγέλη λύκων έκανε την εμφάνιση της στην Φλώρινα πριν τρεις μέρες τρομοκρατώντας τους κατοίκους της περιοχής.



Όπως ανέφερε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Φλώρινας ο υπεύθυνος του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ κ. Στεφάνου που ενημερώθηκε από τους κατοίκους για την ύπαρξη της αγέλης λύκων είναι η πρώτη φορά που έχουμε εμφάνιση λύκων σε πόλη με κίνηση.



«Οι κάτοικοι θα πρέπει να μην κάνουν τίποτα όταν έρθουν αντιμέτωποι με τους λύκους παρά να ενημερώσουν τις αρμόδιες υπηρεσίες» επεσήμανε ο κ. Στεφάνου υπογραμμίζοντας ότι «οι λύκοι δεν έχουν ως τροφή τον άνθρωπο οπότε δεν υπάρχει φόβος να επιτεθούν σε κάποιον εκτός αν τους προκαλέσει ο ίδιος. Γι αυτό συνιστώ να είναι επιφυλακτικοί και να απομακρυνθούν στη θέα του λύκου καλώντας το αρμόδιο δασαρχείο της περιοχής».
ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...