Ticker

10/recent/ticker-posts

«Περίεργο φαινόμενο στον ουρανό και ο ήχος της Αποκάλυψης»-Συναγερμός σήμανε στις 7 Μαρτίου 2019 στη Σλοβακία όταν οι κάτοικοι άκουσαν έναν περίεργο, αλλά και τρομερό ήχο, ο οποίος τράνταξε τη γη.[ΒΙΝΤΕΟ]


«Περίεργο φαινόμενο στον ουρανό και ο ήχος της Αποκάλυψης»-Συναγερμός σήμανε στις 7  Μαρτίου 2019 στη Σλοβακία όταν οι κάτοικοι άκουσαν έναν περίεργο, αλλά και τρομερό ήχο, ο οποίος τράνταξε τη γη.[ΒΙΝΤΕΟ]

 

 
Συναγερμός σήμανε στις 7  Μαρτίου 2019 στη Σλοβακία όταν οι κάτοικοι άκουσαν έναν περίεργο, αλλά και τρομερό ήχο, ο οποίος τράνταξε τη γη.



Όπως θα ακούσετε και στο  βίντεο, ο μυστηριώδης ήχος ακούγεται ενώ κανείς δεν μπορούσε να εντοπίσει αν έρχεται από τη γη ή τον ουρανό.



Το συγκεκριμένο βίντεο ανέβηκε από τον χρήστη Martin Mikuas στο YouTube, ο οποίος γράφει «ένα περίεργο φαινόμενο στον ουρανό και ο ήχος της Αποκάλυψης».





Ακούστε και βγάλτε τα δικά σας συμπεράσματα...
ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...