Ticker

10/recent/ticker-posts

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΑΛΛΟΚΟΤΗ ΕΙΔΗΣΗ...«Ναός της Ουράνιας Ελευθερίας»...!!Είναι Κρυμμένο ''ΜΥΣΤΙΚΟ'' σε Κοινή Θέα στην Πρωτεύουσα....Μπορεί να Φέρει Παγκόσμιες Αλλαγές...ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ...ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ Η μέρα έχει έρθει...ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΑΛΛΟΚΟΤΗ ΕΙΔΗΣΗ...«Ναός της Ουράνιας Ελευθερίας»...!!Είναι Κρυμμένο ''ΜΥΣΤΙΚΟ'' σε Κοινή Θέα στην Πρωτεύουσα....Μπορεί να Φέρει Παγκόσμιες Αλλαγές...ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ...ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ Η μέρα έχει έρθει...ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ
 


Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι ένας τόπος που ιδρύθηκε κάτω από ορισμένες συνθήκες, από ορισμένους ανθρώπους και για έναν ορισμένο σκοπό.
Κατά καιρούς βγαίνουν περίεργες θεωρίες και γράφονται σε βιβλία τα οποία μέσα από μια σειρά στοιχείων και ενδείξεων προσπαθούν να δείξουν μία άλλη πραγματικότητα από εκείνη που όλοι βλέπουν.
Αναδεικνύουν την κρυφή – μερικές φορές – την απόκρυφη πλευρά κάποιων θεμάτων που κανείς δεν μπορεί ή δεν θέλει να διανοηθεί ότι υπάρχουν.
Τι θα σήμαινε να ανακαλύπτατε ότι το Καπιτώλιο των ΗΠΑ είναι ένας μυστικός ναός, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αξιοποίηση μιας Ανώτερης Δύναμης; Στις μέρες μας, θα μπορούσε να σημαίνει τα πάντα!
Από την ίδρυσή της η Αμερική ήταν αφιερωμένη στην εκπλήρωση ενός υψηλού πνευματικού στόχου: της αφύπνισης, του μετασχηματισμού και της ανάληψης του ατόμου σε ανώτερες καταστάσεις συνείδησης.
Όμως, φαίνεται ότι αυτός ο στόχος έχει καταληφθεί από κακόβουλες δυνάμεις.
Ωστόσο, κάποιοι υποστηρίζουν ότι τα μυστικά της ανάληψης κωδικοποιήθηκαν κρυφά στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ που στη συνέχεια ονομάστηκε «Ναός της Ουράνιας Ελευθερίας».
Σε αυτή την παρουσίαση παρακάτω, με βάση το περιεχόμενο του βιβλίου «Η Πύλη της Ελευθερίας: Τα χαμένα σύμβολα στο Καπιτωλίου των ΗΠΑ» (Freedom’s Gate: The Lost Symbols in the U.S. Capitol) του William Henry, ο ίδιος αποκαλύπτει τον εντυπωσιακό συμβολισμό, τα βαθιά μυστικά και το οραματικό – ακόμη και αλλόκοτο – μήνυμα που σφραγίζει το αμερικανικό Καπιτώλιο.
Η μέρα έχει έρθει. Οι Αμερικανοί, αλλά και ο ολόκληρος ο κόσμος, πρέπει να ξυπνήσουν και να χρησιμοποιήσουν τη δύναμή τους και τα μυστικά του Ναού της Ουράνιας Ελευθερίας για να διεκδικήσουν, οι μεν την Αμερική, οι υπόλοιποι τον κόσμο που χάνεται.
Ο William Henry προσπαθεί να μεταφέρει στο κοινό και να το συνδέσει με ένα ισχυρό και μεταμορφωτικό όραμα για το μέλλον και την πνευματική ανανέωση. Στόχος είναι να εμπνεύσει και να ζωντανέψει την μεγαλοπρέπεια ενός «αντικειμένου» που όλοι πρέπει να διεκδικήσουμε, γιατί διαφορετικά μαζί με αυτό, θα χαθούμε κι εμείς.
Παρακολουθήστε το βίντεο με το σκεπτικό και τους ισχυρισμούς του:
 Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά
There is Something BIG Hiding in Plain Sight in the US Capital
ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...