Ticker

10/recent/ticker-posts

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!ΑΡΧΑΙΟ ΚΑΦΕ 150 χρόνων στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΚΟΜΗ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ του ΚΟΣΜΟΥ!!ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!!



ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!!ΑΡΧΑΙΟ ΚΑΦΕ 150 χρόνων στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΑΚΟΜΗ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ του ΚΟΣΜΟΥ!!ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ!!




Φιλοξενείται σε ένα παλιό νεοκλασικό στην οδό Εδέσσης, στα Άνω Λαδάδικα.

«2018’s Hottest New Café Openings Across the Globe». Έτσι τιτλοφορείται η κατάταξη του ταξιδιωτικού οδηγού Venue Report, που συμπεριέλαβε το Ύψιλον στην μακριά λίστα των 85 καινούργιων καφέ ανά τον κόσμο μέσα στη χρονιά που σιγά σιγά τελειώνει, και μάλιστα στην τρίτη θέση.

Στο χάνι ενός αιώνα, ένας νέος χώρος καλλιτεχνικής ποικιλότητας, ψυχαγωγίας και πολιτισμού, ήρθε και τάραξε την κονιορτοποιημένη λογική της εστίασης των προηγούμενων χρόνων στη Θεσσαλονίκη, μετατρέποντας το παλιό Κύρτσι Χαν στην έδρα μιας ανήσυχης κοινότητας του σήμερα: της κοινότητας του Ύψιλον.

Ένας πανέμορφος χώρος που δημιουργήθηκε με μεράκι σε ένα παλιό νεοκλασικό στην οδό Εδέσσης, στα Άνω Λαδάδικα.

Στα 150 χρόνια ζωής του ο χώρος έχει διατεθεί για πολλές χρήσεις. Σε αυτές έρχεται να προστεθεί με το Ύψιλον το φαγητό, ο καφές, το μπαρ, ένα πωλητήριο και τα working spaces του 1ου ορόφου.

Η ιδέα ανήκει σε έξι νέους ανθρώπους που ένωσαν τις δυνάμεις για να φέρουν κάτι διαφορετικό στην πόλη.



Το Ύψιλον στεγάζεται στο νεοκλασικό Κύρτση στην οδό Εδέσσης 5 και από σήμερα σας υποδέχεται για καφέ και ποτό. Το μενού θα προστεθεί στις υπηρεσίες του στις αρχές Σεπτεμβρίου.
Loading...