Ticker

10/recent/ticker-posts

ΔΕΟΣ...ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΕ ΔΑΚΡΥΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ''ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΟΛΟΙ ΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ!!Η Ιστορία κλείνει τον κύκλο της!!ΑΜΗΝ ΑΜΗΝ ΑΜΗΝ''...ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ Ο ΥΠΟΠΤΕΡΑΡΧΟΣ κος ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΛΙΓΚΡΗΣ - Διευθυντής Α’ Κλάδου (Επιχειρήσεων) του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ)!!Σε λίγες ώρες ξεκινάει το θρίλερ των τούρκων!!ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ στα στρατεύσιμα παιδιά μας σε όλο το έμψυχο δυναμικό''!!Η ΠΑΝΑΓΙΑ προπορεύεται επί των επάλξεων του Ελληνικού Έθνους των Ορθοδόξων Χριστιανών ως ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ!!ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!


ΔΕΟΣ...ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΕ ΔΑΚΡΥΑ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ''ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΟΛΟΙ  ΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ!!Η Ιστορία κλείνει τον κύκλο της!!ΑΜΗΝ ΑΜΗΝ ΑΜΗΝ''...ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ Ο ΥΠΟΠΤΕΡΑΡΧΟΣ κος ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΛΙΓΚΡΗΣ - Διευθυντής Α’ Κλάδου (Επιχειρήσεων) του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ)!!Σε λίγες ώρες ξεκινάει το θρίλερ των τούρκων!!ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ στα στρατεύσιμα παιδιά μας σε όλο το έμψυχο δυναμικό''!!Η ΠΑΝΑΓΙΑ προπορεύεται επί των επάλξεων του Ελληνικού  Έθνους των Ορθοδόξων Χριστιανών ως ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ!!ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!!



Η Ιστορία κλείνει τον κύκλο της.

Η ΠΑΝΑΓΙΑ μας ολοζώντανη επί των επάλξεων του Ελληνικού  Έθνους των Ορθοδόξων Χριστιανών, ως ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ

Τα κόλλυβα τα έχουν στο ζωνάρι τους οι τούρκοι.

Στις 19 Ιανουαρίου του 2019 ο Υποπτέραρχος Θεόδωρος Λίγκρης τον οποίο γνωρίσαμε στην στρατιωτική μας θητεία στην ΠΑ ως ανθυποσμηναγός, δίνει την κάτωθι συγκλονιστική μαρτυρία:

Αφού αναφέρετε στις συγκλονιστικές στιγμές της διάσωσης της αρχιλοχίας της Αεροπορίας Στρατού κ. Βασιλικής Πλεξίδα με την πτώση του ελικοπτέρου ΧΪΟΥΙ στο Σαραντάπορο της Ελασσόνας, την Τετάρτη της Λαμπροβδομάδας του 2017, στις 17 Απριλίου, στο 18:01  χρονικό σημείο του παρακάτω βίντεο συμπληρώνει :

Η αδελφή της προσπάθησε να αγιογραφήσει την ΠΑΝΑΓΙΑ, είναι αγιογράφος

Όταν την τελείωσε είπε « την τελείωσα»

Και της εμφανίστηκε η ΠΑΝΑΓΙΑ και της λέει:

«δεν τελείωσες ,ΕΓΩ είμαι ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ»

«ένας στρατηγός έχει γαλόνια»

« και θα μου βάλλεις γαλόνια»

Και μάλιστα της είπε η ΠΑΝΑΓΙΑ: 

«ΓΙ’ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Η ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» 

Έτσι έχουν τα πράγματα, αυτά τα έζησα ο ίδιος λέει ο Υποπτέραρχος Θεόδωρος Λίγκρης.

Σε λίγες ώρες ξεκινάει το θρίλερ των τούρκων.

«Γαλάζια Πατρίδα»: Όλος ο τούρκικος στόλος βγαίνει σε Αιγαίο και Κύπρο.

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ στα στρατεύσιμα παιδιά μας, σε όλο το έμψυχο δυναμικό.

Η ΠΑΝΑΓΙΑ προπορεύεται επί των επάλξεων του Ελληνικού  Έθνους των Ορθοδόξων Χριστιανών ως ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ.

Οι στρατηγοί υποκλίνονται ενώπιον ΤΗΣ.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκαςπηγη


ΒΙΝΤΕΟ : Η ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΧΙΛΟΧΙΑΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΠΛΕΞΙΔΑ ΠΟΥ ΣΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΙΑ ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟΥ ΧΪΟΥΙ ΣΤΟ ΣΑΡΑΝΤΑΠΟΡΟ ΕΛΛΑΣΟΝΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017. Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΤΗΣ ΕΙΠΕ " να διαδώσει ότι έγινε για να δυναμώσει η πίστη του κόσμου για τα ΕΣΧΑΤΑ γεγονότα που έρχονται και ότι η Ελλάδα θα περάσει μια πολύ μεγάλη δοκιμασία , και μόνο αν έχουμε δυνατή την πίστη μας στον Τριαδικό Θεό θα τα καταφέρουμε να την ξεπεράσουμε ". ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΑΥΤΟ ΜΑΡΤΥΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΠΤΕΡΑΡΧΟΣ κος ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΛΙΓΚΡΗΣ - Διευθυντής Α’ Κλάδου (Επιχειρήσεων) του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ). ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ , ΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΥΝΑΜΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΗ , ΌΠΩΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΛΕΞΙΔΑ , ΚΗΡΥΤΤΌΝΤΑΣ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ. ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΟΛΟΙ , ΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΛΑΟΣ. ΑΜΗΝ, ΑΜΗΝ, ΑΜΗΝ.



ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.


Loading...