Ticker

10/recent/ticker-posts

ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΦΡΙΚΗ....28ΑΧΡΟΝΗ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΕΝ ΨΥΧΡΩ με ένα κυνηγετικό τουφέκι ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΗΣ.... Στη συνέχεια φόρτωσε τα άψυχα σώματα των παιδιών στο αυτοκίνητό της πήγε στο σπίτι του φίλου της και αυτοκτόνησε....ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ...



ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΦΡΙΚΗ....28ΑΧΡΟΝΗ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΕΝ ΨΥΧΡΩ με ένα κυνηγετικό τουφέκι ΤΑ ΤΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΤΗΣ.... Στη συνέχεια φόρτωσε τα άψυχα σώματα των παιδιών στο αυτοκίνητό της πήγε στο σπίτι του φίλου της και αυτοκτόνησε....ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ...



Μια μητέρα από το Μίσιγκαν χρησιμοποίησε μια ψεύτικη ιατρική βεβαίωση για να πάρει τα 3 ανήλικα παιδιά της από το σχολείο, όμως αντί για το γιατρό, η 28χρονη τα πήγε σε ένα δασάκι και τα σκότωσε.



Η Abrianne Moore, εμφανίστηκε στο σχολείο των κοριτσιών της την περασμένη εβδομάδα και είπε στις δασκάλες ότι έπρεπε να τις πάει στο γιατρό.



Ωστόσο, ηMoore είχε άλλα σχέδια.



Αντί για το γιατρό, η μητέρα οδήγησε τα κορίτσια σε μια δασώδη περιοχή πίσω από το σπίτι των παππούδων τους και τις εκτέλεσε με ένα κυνηγετικό τουφέκι.



Στη συνέχεια φόρτωσε τα άψυχα σώματα των παιδιών στο αυτοκίνητό της, πήγε στο σπίτι του φίλου της και αυτοκτόνησε. Ο φίλος και πατέρας της μικρότερης κόρης της ανακάλυψε το φρικτό έγκλημα μιάμιση ώρα αργότερα.




Η ιατρική βεβαίωση που παρέδωσε στις δασκάλες του σχολείου ήταν πλαστή, σύμφωνα με την αστυνομία.



Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, η Moore υπέφερε από ψυχικά προβλήματα.



“Η μητέρα φαίνεται να πάλευε με αρκετά σοβαρά θέματα ψυχικής υγείας,” δήλωσε ο αξιωματικός LaJoye-Young.



Τον περασμένο Σεπτέμβριο, μία κοινωνική λειτουργός που είχε εξετάσει τη Moore είπε ότι η μητέρα είχε γίνει δεκτή σε ψυχιατρικό νοσοκομείο.



“Η Aubrianne κράτησε τα παιδιά της στο σπίτι και δεν τα έστειλε στο σχολείο επειδή, σύμφωνα με τα τότε λεγόμενά της, η τηλεόραση της είχε πει ότι θα γινόταν ένα ατύχημα με σχολικό λεωφορείο σήμερα,” είχε γράψει η κοινωνικός λειτουργός σε μια παλιά έκθεσή της.



“Η Aubrianne μένει ξύπνια τη νύχτα πιστεύοντας ότι οι άνθρωποι θα σπάσουν στο σπίτι της και δεν τρώει επειδή πιστεύει ότι το φαγητό είναι δηλητηριασμένο.”



“Πιστεύω ότι το άτομο έχει ψυχικά προβλήματα και λόγω αυτών, μπορεί στο άμεσο μέλλον να προκαλέσει σοβαρή σωματική βλάβη στον εαυτό του ή σε άλλους.”



Ο Moore διαγνώστηκε με σχιζοφρένεια τον Σεπτέμβριο του 2018 και νοσηλεύτηκε για 10 ημέρες σε ψυχιατρικό νοσοκομείο.



Ο LaJoye-Young δήλωσε ότι η υπόθεση αυτή ήταν μία από τις πιο δύσκολες που κλήθηκε να χειριστεί στα 29 έτη της καριέρας του.



“Αυτή είναι μια από τις πιο δύσκολες περιπτώσεις που έχω ακούσει ποτέ.”



Τρία μικρά έφυγαν με φρικτό τρόπο από τη ζωή από τα χέρια της μητέρας τους. Καλό παράδεισο στ’ αγγελούδια…
Loading...