Ticker

10/recent/ticker-posts

«Κλάμα μέχρι δακρύων» με τους «Λυσσασμένους Ελληνες»:Οι Ράδιο Αρβύλα έφτιαξαν το σποτ του κόμματος της Μεγαλοοικονόμου... το κομμα του κομη δρακουλα.....με σημα ΤΑ ΔΡΑΚΟΥΛΙΝΙΑ!! (ΒΙΝΤΕΟ)


«Κλάμα μέχρι δακρύων» με τους «Λυσσασμένους Ελληνες»:Οι Ράδιο Αρβύλα έφτιαξαν το σποτ του κόμματος της Μεγαλοοικονόμου...

το κομμα του κομη δρακουλα.....με σημα ΤΑ ΔΡΑΚΟΥΛΙΝΙΑ!! (ΒΙΝΤΕΟ)




Οι εμφανίσεις της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου δεν περνούν απαρατήρητες από τους Ράδιο Αρβύλα, οι οποίοι ξετυλίγουν το χιούμορ τους.


Οι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που είχε γνωστοποιήσει πως θα προχωρήσει στη δημιουργία κόμματος, εμπιστεύτηκε την εκπομπή του Αντώνη Κανάκη να παρουσιάσει το σποτ αυτού.

«Λυσσασμένοι Ελληνες», το όνομα αυτού με την Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου να πρωταγωνιστεί.

Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, ωστόσο, πρωταγωνίστησε και σε άλλο βίντεο, το οποίο αποκάλυψε τον έρωτα με τον Αντώνη Κανάκη. Οι «Αρβύλα», που δεν διστάζουν να αυτο-τρολάρονται, με αφορμή τους κουραμπιέδες που έστειλε η βουλευτής στον παρουσιαστή, αποκάλυψαν το κρυφό τους ειδύλλιο. Μάλιστα, υπάρχουν κοινές τους φωτογραφίες από δείπνο με… σκυλόψαρο, από ταξίδι του μέλιτος στην Τιμισοάρα, αλλά και φωτογραφία από του Αγίου Βαλεντίνου.
Loading...