ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ Ο.Π.Κ.Ε. ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΧΘΕΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΠΕΙΡΑ ΜΕ 33 ΚΙΛΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΛΛΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΜΕ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ..!!ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΑΝ ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΛΕΥΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ ΚΙΝ/ΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ...!!ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ!!

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ  Ο.Π.Κ.Ε. ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΧΘΕΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΣΠΕΙΡΑ ΜΕ 33 ΚΙΛΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΛΛΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΜΕ ΙΛΙΓΓΙΩΔΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ..!!ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΑΝ ΣΚΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΛΕΥΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ ΚΙΝ/ΚΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ...!!ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ!! 




 
Δεν είναι καθημερινό φαινόμενο στους δρόμους της Αμφιλοχίας αυτοκίνητα να αναπτύσσουν ιλιγγιώδη ταχύτητα…
Ακόμη και… σκηνοθέτες κινηματογραφικών ταινιών θα ζήλευαν τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν από το πρωί ως το απόγευμα της Δευτέρας, κατά την διάρκεια εποχούμενης και πεζής καταδίωξης ενός Mercedes φορτωμένου με χασίς και με δυο επιβάτες στην Αιτωλοακαρνανία.
Οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. του έκαναν αρχικά σήμα να σταματήσει για έλεγχο στα διόδια Μενιδίου της Ιόνιας Οδού. Όμως, ο οδηγός πάτησε τέρμα το γκάζι και ακολούθησε καταδίωξη. Με τα περιπολικά να το ακολουθούν, έκανε επικίνδυνους ελιγμούς, πέρασε στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων από τον κόμβο Αμβρακίας, μπήκε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην Αμφιλοχία, έκανε αναστροφή και έφτασε ως την περιοχή της Στάνου όπου ακινητοποιήθηκε.
Το βίντεο που φέρνει στο φως της δημοσιότητας το e-maistros.gr, από την κινηματογραφική καταδίωξη, καταγράφει την τρελή κούρσα. Στο πέρασμα μέσα από την πόλη της Αμφιλοχίας με ιλιγγιώδη ταχύτητα τα οχήματα περνώντας τις λακκούβες σχεδόν… ίπτανται στο κατέβασμα της οδού Ν. Στράτου στις 07:41. Στον κόμβο έκαναν αναστροφή και ακολουθώντας την ίδια διαδρομή οι δύο δράστες, ένας Έλληνας και ένας Αλβανός εγκατέλειψαν το όχημα το οποίο ήταν έμφορτο με δύο σάκους κάνναβης (33 κιλά συνολικά) στο χωριό Στάνου και διέφυγαν πεζοί. Ο ένας δράστης συνελήφθη άμεσα ενώ ο δεύτερος εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα.
Loading...
Από το Blogger.