Ticker

10/recent/ticker-posts

ΝΕΟ ΘΡΙΛΕΡ!!Συναγερμός σήμανε στον Έβρο!!ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ!![ΒΙΝΤΕΟ]


ΝΕΟ ΘΡΙΛΕΡ!!Συναγερμός σήμανε στον Έβρο!!ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ!![ΒΙΝΤΕΟ]

 

Συναγερμός σήμανε στον Έβρο το μεσημέρι της Κυριακής όταν ένας μόνιμος υπαξιωματικός της Αεροπορίας στρατού μαζί με έναν Άγγλο υπήκοο μέλους ΜΚΟ βρέθηκαν κοντά τσα σύνορα και φωτογράφιζαν ευαίσθητες περιοχές.



Σύμφωνα με πληροφορίες, ο μόνιμος υπάξιωματικός υπηρετεί στο ΤΕΑΣ Αλεξάνδρειας Ημαθίας και είχε διήμερη άδεια από την μονάδα. Το Σαββατοκύριακο βρέθηκε στην Ορεστιάδα φωτογραφίζοντας περιοχές κοντά στα σύνορα.



Το μεσημέρι της Κυριακής έγινε αντιληπτός από μονάδες του στρατού. Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι είχε φωτογραφήσει με την μηχανή του ευαίσθητες περιοχές. Το φωτογραφικό υλικό κατασχέθηκε και μαζί με τον Άγγλο οδηγήθηκαν στην αστυνομία. Οι αρχές εξετάζουν τη σύνδεση των δύο ανδρών αλλά και τα κίνητρά τους.



Οι δύο άνδρες κρατούνται και σε βάρος τους θα σχηματιστεί δικογραφία και θα πάνε στον εισαγγελέα.
πηγη


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...