Ticker

10/recent/ticker-posts

ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ!!ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΡΗΤΙΚΙΑ ΛΙΝΤΑ ΖΕΡΒΑΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ'' ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΚΩΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!!(BINTEO & EIKONEΣ)!!Αξιος ο μισθός σου κοπελιά!!


ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ!!ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΡΗΤΙΚΙΑ ΛΙΝΤΑ ΖΕΡΒΑΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ''ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ'' ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΚΩΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ!!

(BINTEO & EIKONEΣ)!!Αξιος ο μισθός σου κοπελιά!!

 
 

Πριν από λίγο στο δελτίο που εκφωνούσε, προλόγισε το θέμα του σημερινού συλλαλητηρίου λέγοντας ότι η Έλληνες διαμαρτύρονται καθώς η Μακεδονία (εννοεί τα Σκόπια) θα μετονομαστούν σε Βόρεια Μακεδονία.
Αυτό κατάλαβαν οι Γερμαναράδες;
Αξιος ο μισθός σου κοπελιά!
Για την ποιότητα σου έχουμε γράψει πολλές φορές στην εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ.
Να σε χαιρονται οι συγγενείς σου και η Μέρκελ που σε χαρτζιλικώνει.
Δείτε τι έγραφε ο έντυπος ΚΟΥΚΟΣ της εφημερίδας ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Αλήθεια την σημερινή συγκέντρωση των Ελλήνων στο Μόναχο και άλλες μεγάλες πόλεις γιατί δεν την έδειξε το θρυλικό κεντρικό δελτίο του «das erste»;
Δεν πειράζει. Οι Έλληνες της Γερμανίας ξέρουν ότι το makeleio.gr είναι πάντα δίπλα τους.
Ποια είναι η Λίντα Ζερβάκη
Με καταγωγή από την Κρήτη, η Λίντα Ζερβάκη είναι η πρώτη αλλοδαπή κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων των 8, στην κρατική τηλεόραση της Γερμανίας. Η 35χρονη ελληνικής καταγωγής έκανε το ντεμπούτο της στις αρχές Απριλίου του 2012 στο δελτίο «Tagesthemen», το οποίο θεωρείται σκαλοπάτι για το πιο παλιό και πλέον αναγνωρισμένο δελτίο ειδήσεων της Γερμανίας.
Οι γονείς της βρέθηκαν μετανάστες στη Γερμανία στη δεκαετία του εξήντα. Είχαν ένα περίπτερο που δούλευε μαζί με τα αδέρφια της. Μάλιστα, όπως δηλώνει η ίδια στο ellines.com, ακόμη και μετά το σχολείο όταν άρχισε να δουλεύει σε μια διαφημιστική εταιρεία ως συντάκτρια κειμένων, κάθε Κυριακή δούλευε στο περίπτερο εναλλάξ με τον αδερφό της μέχρι που έγινε 28 χρονων. Ξεκίνησε στο ραδιόφωνο προκειμένου να μπει στο νόημα των ειδήσεων, ενώ λίγο καιρό αργότερα ήρθε και η τηλεόραση. Ωστόσο η ίδια παραδέχεται, πως αν κάποιος της έλεγε πριν από δέκα χρόνια, ότι κάποια μέρα θα εργαστεί στη σημαντικότερη ειδησεογραφικη εκπομπή της Γερμανίας, δεν θα το πίστευε.

ΠΗΓΗ


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...