Ticker

10/recent/ticker-posts

ΔΕΟΣ...ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ...ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...Ο Άγιος Παΐσιος ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ βαριανασαίνει με πόνο για αυτά που θα περάσει η Ελλάδα...!!ΚΡΥΒΕΤΑΙ επιμελημένα αλλά Ο ΦΑΚΌΣ συλλαμβάνει το μεγαλείο του ΠΟΝΟΥ ενός Μεγάλου ΑΓΙΟΥ των ημερών μας!!ΣΠΑΝΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ 4Ε!!



ΔΕΟΣ...ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ...ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΑ...Ο Άγιος Παΐσιος ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ βαριανασαίνει με πόνο για αυτά που θα περάσει η Ελλάδα...!!ΚΡΥΒΕΤΑΙ επιμελημένα αλλά Ο ΦΑΚΌΣ συλλαμβάνει το μεγαλείο του ΠΟΝΟΥ ενός Μεγάλου ΑΓΙΟΥ των ημερών  μας!!ΣΠΑΝΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ 4Ε!!

  

Αυτό βλέπουμε, αυτό επισημαίνουμε.

Πέρα από τους εκκλησιαστικούς χαιρετισμούς με τους πνευματικούς ταγούς ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ αποσύρεται πίσω σε μια γωνία μέσα στο Καθολικό της Ι.Μ. Κουτλουμουσίου, ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ – 7η Νοεμβρίου 1992 και βαριανασαίνει σύγκορμος.

Πονάει από αυτό που γνωρίζει ότι έρχεται για την ΕΛΛΑΔΑ και την ΕΚΚΛΗΣΙΑ μας .

Το τι θα τραβήξουμε σαν Πιστός Λαός σε χέρια δυσκολεμένων.

Κρύβεται επιμελημένα αλλά ο φακός συλλαμβάνει το μεγαλείο του ΠΟΝΟΥ ενός Μεγάλου ΑΓΙΟΥ των ημερών  μας.

ΒΙΝΤΕΟ που τον εικονίζει εις Πατριαρχική Ιερά Ακολουθία της Ι.Μ. Κουτλουμουσίου, ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ – 7η Νοεμβρίου 1992.



ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...