Ticker

10/recent/ticker-posts

ΚΡΗΤΗ-Συνελήφθη 43χρονος αλλοδαπός για το βιασμό ανήλικης-

ΚΡΗΤΗ-Συνελήφθη 43χρονος αλλοδαπός για το βιασμό ανήλικης-
 
 

Η υπόθεση έχει σοκάρει καθώς η ανήλικη έκανε διακοπές στο νησί
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση καταγγελίας βιασμού ανήλικης, καθώς υπήρξε σύλληψη αλλοδαπού μετά το ένταλμα που εξέδωσε ο ανακριτής.
Πρόκειται για έναν 43χρονο Παλαιστίνιο ο οποίος έρχεται αντιμέτωπος με τον Εισαγγελέα Χανίων με την κατηγορία του βιασμού του ανήλικου κοριτσιού.
Υπενθυμίζεται ότι η καταγγελία έγινε από την μητέρα του κοριτσιού που διαμένει στο Βέλγιο και το οποίο είχε έρθει στην Κρήτη για διακοπές και τότε πιθανότατα, έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης.
Μάλιστα για την υπόθεση ενημερώθηκε η Ιντερπόλ η οποία έλαβε γνώση για το θέμα από τις Βελγικές αρχές και με τη σειρά ενημέρωσε τις Ελληνικές αρχές.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Loading...