Ticker

10/recent/ticker-posts

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ!!Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΤΑΞΗ, ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!![2 ΒΙΝΤΕΟ]Η ΙΣΤΟΡΙΑ......ΑΔΕΛΦΙΑ ..ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ....!!ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΧΤΥΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ!!Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ Η ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΕΒΡΑΪΚΗ ΤΑΞΗ, ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!![2 ΒΙΝΤΕΟ]Η ΙΣΤΟΡΙΑ......ΑΔΕΛΦΙΑ ..ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ....!!Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

ΕΛΛΗΝΊΔΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
Υπάρχει μία κουβέντα που ειπώθηκε στο παρελθόν από τον
 Ουίνστον Τσώρτσιλ μετα τό τέλος του Β' παγκοσμίου πολέμου, που ήταν η εξής 
και για όσους γνωρίζουν τι γίνεται σήμερα στον κόσμο, 
αυτή η κουβέντα ΕΛΕΓΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ:
"Η Γερμανία πρέπει να βομβαρδίζεται κάθε πενήντα χρόνια. Δεν έχει σημασία να ξέρεις το λόγο. ...Τον ξέρουν αυτοί”.
Ο Ουίνστον Τσώρτσιλ είχε πει επίσης πως "ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΘΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ".
Αυτό σημαίνει πως "ήταν μέσα στα πράγματα" και γνώριζε τα σχέδια που ετοίμαζαν για το μέλλον της ανθρωπότητας, ενα "μέλλον", που το ΖΟΎΜΕ εμείς ως .... ΠΑΡΟΝ, βιώνοντας τον Φασισμό από τους σημερινούς .... «Αντιφασίστες».

Έχουν περάσει όμως περισσότερα από πενήντα χρόνια και η Γερμανία δεν έχει ... "βομβαρδιστεί"....
Και βλέπουμε επίσης, πως κάτι πολιτικοί τύπου Σόιμπλε,
κάνουν ότι μπορούν για να μας ... θυμίσουν τον Τσώρτσιλ...!!!!

Εν τέλει ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ και που είναι τελικά το πρόβλημα που δημιουργεί ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ η Γερμανία, ώστε να πρέπει να βομβαρδίζεται κάθε πενήντα χρόνια;
Και σε ΠΟΙΟΥΣ τελικά δημιουργεί ΠΡΟΒΛΗΜΑ;;;;....... ΣΗΜΕΡΑ;;;;

ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ,  Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΑΪΚΟ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ «ΜΕΣΣΙΑ» και θα το εξηγήσουμε αυτό περιληπτικά.

Ως γνωστόν η Γερμανία δημιούργησε τους δύο πρώτους παγκόσμιους πολέμους.
Η Γερμανία όμως και στους δύο πρώτους πολέμους, ελεγχόταν κυριολεκτικά από τους Εβραίους Σιωνιστές, με απόλυτο και φανερό έλεγχο στον Α’ και με παρακρατικό έλεγχο στον Β’
και ουσιαστικά  ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ την ΓΕΡΜΑΝΙΑ για να πετύχουν τους σκοπούς τους.

Και ο σκοπός τους μέχρι τότε, ήταν ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ  και ΝΑ ΙΔΡΥΣΟΥΝ  το νέο ΙΣΡΑΗΛ. (που έγινε το 1947, με την απόφαση του νεοσύστατου ΟΗΕ).

Αφού οι Εβραίοι πέτυχαν τον σκοπό τους, την Γερμανία ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΑΨΑΝ και την πέταξαν σαν ΣΤΙΜΕΝΗ ΛΕΜΟΝΟΚΟΥΠΑ....
Φρόντισαν επίσης να την εξαφανίσουν και από τον χάρτη και αυτό που έμεινε, το πήραν υπό τον απόλυτο έλεγχό τους, με την ανευ όρων παράδοση της Γερμανίας  και την συμφωνία "Αϊζενχάουερ".

Από αυτά δεν έχει αλλάξει ΤΙΠΟΤΑ μέχρι σήμερα και βάση αυτών , η Γερμανία δεν υφίσταται ως ανεξάρτητο κράτος, γι' αυτό και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, αλλά έναν "βασικό νόμο" που υπάρχει αντί του Συντάγματος.
Για να φτιάξεις Σύνταγμα πρέπει να είσαι ανεξάρτητο κράτος και η Γερμανία ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.

Ότι και να ακούτε λοιπόν και ότι και να νομίζετε για την Γερμανία, η αλήθεια είναι η εξής:
Μπορεί από θεωρητικής πλευράς η Γερμανία να φαίνεται μία εθνικά ανεξάρτητη χώρα,
αλλά στην πραγματικότητα, εθνική κυριαρχία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
Στην ουσία δηλαδή, η Γερμανία είναι ένα αμερικανικό προτεκτοράτο, 
που δημιουργήθηκε με σκοπό να αποτελέσει το μέσον ελέγχου της Ευρώπης εκ μέρους των Εβραίων Σιωνιστών που ελέγχουν τις ΗΠΑ.

Γι’ αυτό και θα έχετε παρατηρήσει, ότι η Γερμανία ακολουθεί ΣΕ ΟΛΑ την Αμερικανική εξωτερική πολιτική, όπως και στο στρατιωτικό σκέλος,  ακολουθεί κατά γράμμα τις επιταγές του ΝΑΤΟ.
Και στην ανάπτυξη χιλιάδων στρατιωτών, πυραύλων, τεθωρακισμένων και μαχητικών που έχει εγκαταστήσει το ΝΑΤΟ στα ανατολικά της σύνορά,
και στο εμπάργκο κατά της Ρωσίας, παρά τις επώδυνες οικονομικές συνέπειες που δέχεται, ενώ συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό στην επανάστση και στο δράμα της Ουκρανίας.
Ήταν επίσης δίπλα στους Αμερικανούς όταν διεξήγαγαν τον πόλεμο εναντίον της πρώην Γιουγκοσλαβίας,
όταν κατέλαβαν το Αφγανιστάν,
όταν πυροδότησαν τις συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή, και τέλος, δεν υπάρχει καμία διαμαρτυρία της Γερμανίας, όσον αφορά τις πολυάριθμες αμερικανικές στρατιωτικές βάσεις στο εσωτερικό της,
στη χρήση των Drones στις εγκαταστάσεις του Ramstein που αλωνίζουν και καταγράφουν τα πάντα στην Γερμανία, ή ακόμα και στην τοποθέτηση πυρηνικών όπλων των Η.Π.Α. μέσα στην επικράτεια της.

ΣΕ ΟΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ,  ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ.  Σε αυτά ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ και ΔΙΑΤΑΖΕΙ η εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ.(δηλαδή πάλι οι ΗΠΑ)

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ,
ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ  Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ  ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ, αφού την ελέγχουν πολιτικά και στρατιωτικά.

Μέσα στην Γερμανία υπάρχει  φυσικά και το Πατριωτικό Εθνικιστικό στοιχείο που ταυτίζεται με τον Χίτλερ και τον Ναζισμό. Ο Χίτλερ ήταν Γερμανός Πατριώτης Εθνικιστής.
Οι Γερμανοί πατριώτες και νοσταλγοί του Χίτλερ,δεν ήταν ηλίθιοι. Είδαν και κατάλαβαν τον ρόλο που έπαιξαν οι Εβραίοι στην διάλυση της Γερμανίας στους δύο πρώτους πολέμους.
Σήμερα διαβεβαιώ τους πάντες, πως η Ρωσία ελέγχεται πολύ περισσότερο από το Εβραϊκό στοιχείο, παρά η Γερμανία.
Η Κεντρική Τράπεζα της Ρωσίας ανήκει σε Εβραίους, αλλά όχι η Γερμανική "Deutsche Bank" που είναι υπό τον έλεγχο των Γερμανών εθνικιστών.
Άλλη μία απόδειξη, είναι  πως ο πρόεδρος Πούτιν έχει φορέσει το ΚΙΠΑ σε επίσκεψή του στο Ισραήλ,
αλλά όχι και η Μέρκελ τα αντίστοιχα για γυναίκες καλύμματα κεφαλής.
Για όσους δεν γνωρίζουν την σημασία του ΚΙΠΑ, (σκούφου) είναι ένα θρησκευτικό σύμβολο του Θεού των Εβραίων, δηλαδή του αναμενόμενου "μεσσία" τους. (Αντίχριστος)
Και μόνο δύο αρχηγοί κρατών δεν το έχουν φορέσει.
Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ  και  Η ΜΕΡΚΕΛ...!!!!

Αυτό στην γλώσσα της ΔΙΕΘΝΟΥΣ «πολιτικής»,  σημαίνει: "ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΣΑΣ,  ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΩ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟΝ "ΜΕΣΣΙΑ" ΣΑΣ"...!!! Και το αντίθετο σημαίνει γι’ αυτούς που το φορούν.
Πως όμως μπορεί να το λέει αυτό στους Εβραίους η Γερμανία, που είναι στην πραγματικότητα αμερικανικό- (Εβραϊκό) προτεκτοράτο χωρίς εθνική κυριαρχία;;;

Όπως είπαμε, οι Αμερικανοί το 1945 με την συνθήκη «Αϊζενχάουερ» , πήραν τον ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ της εξωτερικής πολιτικής και του στρατιωτικού σκέλους της Γερμανίας,
προκειμένου να είναι σίγουροι,
ότι ΔΕΝ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΨΟΥΝ ΠΟΤΕ στο μέλλον, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, όποια Κυβέρνηση και να έρθει.

Ναι αλλά ως συνήθως οι Εβραίοι ποτέ δεν τα σκέφτονται όλα. Και δεν σκέφτηκαν από υπερβολική σιγουριά, να ελέγξουν την ΤΡΑΠΕΖΑ όπως έχουν κάνει σε όλο τον κόσμο. Και αυτό επειδή η Γερμανία μετά τον πόλεμο ήταν οικονομικά  κατεστραμένη και ουσιαστικά χωρίς Τράπεζα. Και αφού οι ίδιοι θα τις έδιναν δάνεια, δεν έβλεπαν πουθενά κάποιο κίνδυνο.
Όμως οι Γερμανοί πατριώτες εθνικιστές και νοσταλγοί του Χίτλερ, δεν είχαν καταθέσει τα όπλα.  Σε όλες τις μεταπολεμικές Κυβερνήσεις είχαν μέλη τους,  αλλά εξ ολοκλήρου  μπόρεσαν να πάρουν τα πολιτικά ηνία της Γερμανίας περί το 1980.
Αφού όμως δεν μπορούσαν οι ίδιοι να ελέγξουν την στρατιωτική βιομηχανία  για να ξανακάνουν παγκόσμια ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΉ δύναμη την Γερμανία, έκαναν το εξής:
Βλέποντας πως οι Εβραίοι επιβάλλονται στον κόσμο διά του χρηματοπιστωτικού Τραπεζικού συστήματος και της δυνάμεως του ΧΡΥΣΟΥ, 
ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ  ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ. Στο Τραπεζικό σύστημα,  Δηλαδή εκεί που δεν το περίμεναν οι Εβραίοι.

Έβγαλαν λοιπόν σιγά σιγά τους κρυμμένους θησαυρούς που είχε αρπάξει και μαζέψει ο Χίτλερ από τον πόλεμο και τους φύλαγαν αυστηρά οι Εθνικιστές Ναζιστές του Ράιχ
και δημιούργησαν τον τεράστιο σημερινό επενδυτικό κολοσσό "Black Rock",
που με 7 τρις, αποτελεί σήμερα τον βασικό μέτοχο όλων των μεγάλων εισηγμένων εταιρειών του Γερμανικού χρηματιστηρίου DAX. και δημιούργησαν και την δική τους "Deutsche Bank", που αντίθετα από τις περισσότερες Τράπεζες του κόσμου που ανήκουν σε Εβραίους, αυτή ανήκει ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.

Έτσι προχώρησαν και στην ίδρυση της ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ  ΕΝΩΣΗΣ  και μετά της Ευρωζώνης με τι δικό της νόμισμα το ευρώ.
Μέσω της οικονομικής δύναμης του "Black Rock", γεννήθηκε και η "Μαύρη αδελφότητα",
που ακολουθούσε τα πρότυπα της Αμερικάνικης "Λευκής αδελφότητας"
και άρχισε να απλώνει και αυτή τα πλοκάμια της εξουσίας στα κράτη της Ευρώπης
και να αποκτά σιγά σιγά, όλο και περισσότερο,
ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ μέ τα γνωστά «όπλα» της διαφθοράς και της διαπλοκής, σαν να λέμε, ... “
SIEMENS”..!!!
Παρακολουθούσαν δηλαδή και κατέγραφαν όλες τις ενέργειες που έκαναν οι Αμερικανοί-Εβραίοι, για να αποκτήσουν τον έλεγχο του κόσμου, και ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΙΔΙΑ αλλά για δικό τους όφελος και με βασικό σκοπό και στόχο,
ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ
και να ξαναδημιουργήσουν με ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΡΟΠΟ αυτήν την φορά, (αφού δεν μπορούν στρατιωτικά), την δική τους Γερμανική Αυτοκρατορία, όπως είχαν παλιά.
ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΟΥ ΡΑΪΧ ΤΟ 1871. Να δημιουργήσουν την μεγάλη Γερμανική Αυτοκρατορία.

Σήμερα η Γερμανία χτυπάει στα ίσια την Νέα Τάξη των Εβραίων Σιωνιστών, που επιδιώκουν την δημιουργία της δικής τους Ισραηλινής Αυτοκρατορίας,  με την Ιερουσαλήμ πρωτεύουσα του κόσμου και τον «μεσσία» τους παγκόσμιο  κυβερνήτη.

Και οι Γερμανοί φυσικά έχουν ...... κάποιες αντιρρήσεις.....!!!!

Γι΄αυτό όπως θα βλέπετε όλοι, έχουν αρχίσει οι Γερμανοί να δέχονται πολύ ισχυρά χτυπήματα, από τους υπερατλαντικούς αντίζηλους της «Λευκής αδελφότητας».

Το πρώτο ισχυρό χτύπημα  στα θεμέλια του Γερμανικού οικοδομήματος της Ευρωζώνης,  το δέχθηκαν από την Ελλάδα  με το «ΟΧΙ» του Ελληνικού Δημοψηφίσματος.  
Αυτό ήταν ένα σχέδιο των Αμερικανών κατά της Γερμανίας, που το είχε εξαγγείλει και ο Γιωργάκης ο Παπανδρέου, χωρίς όμως να το κάνει.
Μπορεί όμως να μην το έκανε, αλλά την ίδια μέρα που το είπε, έφυγαν 2 τρις από τις Ευρωπαϊκές Τράπεζες και κατέληξαν σε Αμερικάνικες.
Γι’ αυτό αν θυμάστε τον έβρισαν τότε με βρισιές πεζοδρομίου ο Σαρκοζί και η Μέρκελ.
Τα Αμερικάνικα  χτυπήματα λοιπόν στην Γερμανία έχουν αρχίσει να γίνονται ΒΑΡΕΙΑ...
Η Αγγλία είναι έτοιμη να χτυπήσει την Ευρωζώνη με το «BREXIT», ενώ οι Γερμανικές δυνάμεις που βρίσκονται εντός του πολιτικού συστήματος της Αγγλίας, προσπαθούν να το αποτρέψουν, με την χρήση "αντιBREXIT" προπαγάνδας. 

Η πρώην σύμμαχος  Ιταλία επί Μπερλουσκόνι, έχει γίνει τώρα επί Σαλβάνι, εχθρός και πολέμιος της  Γερμανικής Ευρωζώνης,
ενώ ο φίλος και σύμμαχος της Γερμανίας Μακρόν, δέχεται από τις ΗΠΑ, την δική του «επανάσταση», όπως την δέχθηκε και ο Σαρλ Ντε Γκώλ όταν τα έβαλε ανοιχτά το 1965  κατά των ΗΠΑ λέγοντας:
«Ώστε αυτά κάνετε, ε; Ε, κι εγώ θα μαζέψω όλα τα δολάρια που κυκλοφορούν στη Γαλλία, θα τα φορτώσω σε ένα πολεμικό πλοίο και θα σας τα φέρω, να μου δώσετε το ισόποσο σε πλάκες χρυσού, όπως προβλέπει η συμφωνία Μπρέτον-Γουντς».....
Ήταν τότε που κατάλαβε ο Ντε Γκώλ πως οι ΗΠΑ παραβίαζαν την συμφωνία  «Μπρέτον-Γουντς» και τύπωναν δολάρια «αβέρτα κουβέρτα», χωρίς να έχουν αντίκρυσμα σε χρυσό, όπως προέβλεπε η συμφωνία.
«Έφαγε» όμως τότε την φοιτητική επανάστασή του και κάθησε στ’ αυγά του ντροπιασμένος.
Έτσι και ο Μακρόν, που τάσσεται στο πλευρό των Γερμανών, δέχεται την δική του επανάσταση από τα πρακτόρια της CIA και της ΝSA που διαμένουν στην Γαλλία.

Όπως βλέπετε αυτήν την στιγμή ο Εβραϊκός Σιωνισμός διά του Αγγλοσαξωνικού άξονος, επιτίθεται στο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ στοχεύοντας στην πτώση της Γερμανικής Ευρωζώνης.
Αυτά διαδραματίζονται αυτήν την περίοδο στην διεθνή σκηνή και όσο για τα δικά μας, Η ΕΠΊΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ,
ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΕ ΟΛΟΜΕΤΩΠΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ...

Δεν αγωνίζονται δηλαδή οι «ασπρόμαυρες αδελφότητες»,
 μόνο για να επικρατήσει η μία της άλλης, αλλά αγωνίζονται και πως θα επικρατήσουν  στην Ελλάδα.
Και αυτήν την στιγμή ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

Και για να το περάσουν από την Βουλή, έχουν επιστρατεύσει κάθε μάχιμο Εβραιόδουλο πιόνι.
Άλλοι θα κάνουν πως «αντιδρούν»,
άλλοι θα το .... «αλλάξουν» οοοοοοόταν ... έρθουν.. στην Κυβέρνηση
και άλλοι θα .... «ρίχνουν» την Κυβέρνηση.

Και όλα αυτά,
για να ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ και να ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ για ακόμα μία φορά τους Έλληνες,
που θα περιμένουν πως ... «κάποιος» τελικά θα αποτρέψει την προδοσία
ενώ η αλήθεια είναι,
πως όταν διατάζει ο Σιωνισμός, ΟΛΑ τα πολιτικά ΠΙΟΝΙΑ της ΒΟΥΛΗΣ.... «χορεύουν»
όπως έκαναν και στην ΑΝΑΤΡΟΠΗ  ΤΟΥ Ελληνικού ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ,
που ήταν όλοι οι προδότες ενωμένοι...

ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕΚΑΙ ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ "ΚΑΘΙΣΤΙΚΗ" ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΙ,
ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΛΑΟΣ,
ΜΕ ΤΑ ΟΓΚΩΔΗ  ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ 
ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, άλλά και σε όλες σχεδόν τις πόλεις της Ελλάδος,
ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ  ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,
ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ
ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΑΥΤΗΣ,
ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ....

Η ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,
ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΓΡΑΨΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,
ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,

Ή
ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ
ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ...

Η ΙΣΤΟΡΙΑ......ΑΔΕΛΦΙΑ ..ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ
ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΜΕ....


Ιωάννης Λαμπρόπουλος
συγγραφέας-ερευνητής-αρθρογράφος
giannis-lampropoulos@yahoo.com
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...