Ticker

10/recent/ticker-posts

ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙΡΩΝ;;;Ή ΧΗΜΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ....ΚΟΚΚΙΝΟ ΝΕΡΟ;;;Ή ΑΙΜΑ;;;ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ!!Στην πόλη Tekirdağ την γνωστή ΕΛΛΗΝΙΚΗ Ραιδεστό ΟΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!!ΕΧΟΥΝ καλέσει ειδικούς επιστήμονες ΓΙΑ το φαινόμενο ενώ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ για ΚΑΚΟ σημάδι στην Τουρκία!![ΒΙΝΤΕΟ]


ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙΡΩΝ;;;Ή ΧΗΜΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ....ΚΟΚΚΙΝΟ ΝΕΡΟ;;;Ή ΑΙΜΑ;;;ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΟ ΠΟΤΑΜΙ!!Στην πόλη Tekirdağ  την γνωστή ΕΛΛΗΝΙΚΗ Ραιδεστό ΟΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ!!ΕΧΟΥΝ καλέσει ειδικούς επιστήμονες ΓΙΑ το φαινόμενο ενώ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ για ΚΑΚΟ σημάδι στην Τουρκία!![ΒΙΝΤΕΟ]





 
Ένα πράγματι πολύ εντυπωσιακό φαινόμενο που συμβαίνει στην πόλη Tekirdağ, την γνωστή Ραιδεστό στους Έλληνες που κατοικούσαν εκεί πριν την ανταλλαγή των πληθυσμών, έχει θορυβήσει και ανησυχήσει έντονα τους σημερινούς κατοίκους που αναφέρουν ότι αυτό είναι μια προειδοποίηση για πολύ άσχημες εξελίξεις στο εγγύς μέλλον.



Συγκεκριμένα στο περιοχή του Tekirdağ και στην τοποθεσία Marmara Ereğlisi, ένα ρέμα με την ονομασία Kamara Deresi που χύνεται στην θάλασσα του Μαρμαρά, εδώ και μέρες το νερό έχει γίνει κόκκινο με μαύρες αποχρώσεις, ένα φαινόμενο που έχει ανησυχήσει έντονα τους κατοίκους.



Ήδη η δημαρχία του Tekirdağ έχει καλέσει ειδικούς επιστήμονες περιβαλλοντολόγους να ερευνήσουν τις αιτίες για το φαινόμενο αυτό, ενώ στους κατοίκους κυκλοφορούν πολλές φήμες για σημάδι για πολύ άσχημες εξελίξεις γενικότερα στην περιοχή αλλά και στην ίδια την Τουρκία.




ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...