Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΚΤΑΚΤΟ!!ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ!!Η Ομογένεια, ουρλιάζει και ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ:ΔΙΑΜΕΛΙΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ!!!!ΙΕΡΟ ΧΡΕΟΣ να προφυλάξουμε την Πατρίδα!!

 ΕΚΤΑΚΤΟ!!ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ!!ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ!!Η Ομογένεια, ουρλιάζει και ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ:ΔΙΑΜΕΛΙΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!!ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ!!!!ΙΕΡΟ ΧΡΕΟΣ να προφυλάξουμε την Πατρίδα!!

 

 

 

 

 

Η Ομογένεια, ουρλιάζει: ΔΙΑΜΕΛΙΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!!!! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στα Σκόπια, Η ΗΠΕΙΡΟΣ στην Αλβανία, Η ΘΡΑΚΗ και τα ΝΗΣΙΑ στην Τουρκία και Η ΚΡΗΤΗ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ!



Ένα τμήμα της Ομογένειας, κυριολεκτικά ουρλιάζει και προειδοποιεί.
Κι εμείς; Ο λαός της Ελλάδας, τι κάνουμε;;;

Εξαντλήσαμε τον αγώνα μας στα ... συλλαλητήρια και επιστρέψαμε στους καναπέδες μας, στις ώρες μπροστά από ένα τηλεοπτικό κονσερβοκούτι, να τρώμε την προπαγάνδα με τις κουτάλες;;;
Και το ΙΕΡΟ ΧΡΕΟΣ, να προφυλάξουμε την Πατρίδα και να την παραδώσουμε στα παιδιά μας, όπως μας την παρέδωσαν οι τελευταίοι ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΕΠΟΥΣ ΤΟΥ '40, το θυσιάζουμε στην βόλεψή μας και στα μεγάλα λόγια στο διαδίκτυο;;;
ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ '40. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821, ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.
ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ;;;
ΕΛΛΗΝΑ, ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΘΥΜΙΣΟΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ!
ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑ ΟΠΩΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΟΥ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΟΥ... ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ! 

Καλλιόπη Σουφλή 



 
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...