Ticker

10/recent/ticker-posts

ΤΕΛΟΣ ΤΟ survivor ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ!!Ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης κατεβαίνει βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ της Φώφης Γεννηματά Τονίζοντας παράλληλα τη βαθιά πολιτική σχέση του παρουσιαστή με το ΠΑΣΟΚ!!!

ΤΕΛΟΣ ΤΟ survivor  ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΑ!!Ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης κατεβαίνει βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ της Φώφης Γεννηματά Τονίζοντας παράλληλα τη βαθιά πολιτική σχέση του παρουσιαστή με το ΠΑΣΟΚ!!!
 




 
Φήμες για ανησυχία στο επιτελείο του…
Σειρά δημοσιευμάτων στον Τύπο αναρωτιέται αν ο επι δυο σεζόν παρουσιαστής του ελληνικού survivor Σάκης Τανιμανίδης εγκαταλείψει, τώρα που παντρεύτηκε τη Χριστίνα Μπόμπα, την τηλεοπτική καριέρα για χάρη της πολιτικής!
Συγκεκριμένα δημοσίευμα του περιοδικού «Λοιπόν» που αναπαράγει το Θεσσαλονικιώτικο Thestival.gr αναφέρει ως πιθανό σενάριο το ενδεχόμενο ο γνωστός παρουσιαστής στις επόμενες εκλογές να είναι υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ της Φώφης Γεννηματά… Μάλιστα, εκτός από τις φήμες που επικαλείται, ξεχωριστή αναφορά γίνεται στην παρουσία του εκπροσώπου του κόμματος Παύλου Χρηστίδη στο γάμο του ζευγαριού… Τονίζοντας παράλληλα τη βαθιά πολιτική σχέση του παρουσιαστή με το ΠΑΣΟΚ!
Επιπλέον ως πιθανή περιφέρεια στην περίπτωση που ο Σάκης Τανιμανίδης αποφασίσει να πολιτευθεί φέρεται η Θεσσαλονίκη!
Πάντως δεν υπάρχει αμφιβολία οτι αν κατέβει, με τη δημοφιλία που διαθέτει θα κερδίσει σίγουρα την έδρα… Για αυτό και εξετάζεται το σενάριο – σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, μετά από αυτό ο Βαγγέλης Βενιζέλος να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του ΚΙΝΑΛ!
Τέλος, αναμφίβολα ευνοημένος από μια τέτοια εξέλιξη θα είναι ο Γιώργος Λιανός που έχει ισχυρό προβάδισμα για την παρουσίαση του τρίτου survivor!

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Loading...
loading...