ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ!!ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΕΙΣΜΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ NATIONAL GEOGRAPHIC!!ΕΞΑΛΛΗ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ''ΕΛΛΑΔΑ 1453 - Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ - National Geographic''που κυκλοφορεί ΚΑΙ σε DVD!![ΒΙΝΤΕΟ]ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ!!ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΟ!!ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΕΙΣΜΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΤΟ NATIONAL GEOGRAPHIC!!ΕΞΑΛΛΗ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!!ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ''ΕΛΛΑΔΑ 1453 - Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ - National Geographic''που κυκλοφορεί ΚΑΙ σε DVD!![ΒΙΝΤΕΟ]ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΠΟΤΙΤΛΟΙ!!
ΕΛΛΑΔΑ 1453 National Geographic Η ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ 
Στο ΒΙΝΤΕΟ του National Geographic, που κυκλοφορεί σε DVD, ξεδιπλώνονται με δύναμη και καθαρότητα, τα συνταρακτικά γεγονότα που οδήγησαν στην Άλωση της Κωνσταντινούπολης. Με πρωτότυπο κινηματογραφικό υλικό από τη σύγχρονη Κωνσταντινούπολη, τη Βενετία, τη Φλωρεντία και αλλού, το DVD αναπλάθει και προβάλλει την ιστορική αλήθεια εκείνης της κοσμογονικής εποχής. 
"Έναν καιρό έναν καιρό επήγαινα στα Θαραπειά πετώντας, τώρα με κόψαν τα φτερά και πάγω περπατώντας, Έναν καιρό έναν καιρό ήμουν άγγελος τώρα αγγελίζουν άλλοι, στην βρύση που ‘πινα νερό τώρα το πίνουν άλλοι
Loading...
loading...
Από το Blogger.