Ticker

10/recent/ticker-posts

Ανατριχιαστικό βίντεο: H στιγμή που η «ψυχή» εγκαταλείπει το σώμα μιας γυναίκας έπειτα από τροχαίο


Ανατριχιαστικό βίντεο: H στιγμή που η «ψυχή» εγκαταλείπει το σώμα μιας γυναίκας έπειτα από τροχαίο








Ένα βίντεο που φέρεται να καταγράφει τη στιγμή που ένας μοτοσικλετιστής και η συνεπιβάτης του ανατρέπονται κατά τη διάρκεια σφοδρής σύγκρουσης με διερχόμενο αυτοκίνητο, κάνει το γύρο του διαδικτύου, καθώς αμέσως μετά τα τροχαίο, μια σκοτεινή, αλλά διάφανη φιγούρα, εμφανίζεται πάνω από το σώμα της γυναίκας καθώς εκείνη ξεψυχά.
Πολλοί όμως επικριτές θεωρούν ότι η εικόνα έχει τροποποιηθεί τεχνικά και κατηγορούν τον χρήστη που το δημοσίευσε για «ασέβεια» προς τη νεκρή.
Το αρχικό βίντεο καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας σε αυτοκινητόδρομο έξω από τη στρατιωτική βάση Phibun Songkram στην Lopburi της Ταϊλάνδης, σύμφωνα με την τοπική ειδησεογραφική ιστοσελίδα Sanook.
πηγη


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...