Ticker

10/recent/ticker-posts

ΑΙΦΝΙΔΙΩΣ Ο Β.ΠΟΥΤΙΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕ το «ΠΥΡΗΝΙΚΟ Οπλο της Αποκάλυψης» και ΕΙΠΕ ΚΑΤΑ ΛΕΞΗ ΔΗΜΟΣΙΑ κουνώντας το δάκτυλο στις ΗΠΑ:«Σας είχα ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ αλλά δεν με ΑΚΟΥΣΑΤΕ!!!Μόνο ένα βλήμα ICBM Sarmat μπορεί να καταστρέψει τις μεγαλύτερες πόλεις της Ανατολικής Ακτής των ΗΠΑ»!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΙΧΝΕΥΕΤΑΙ!!!5 ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ!!!





ΑΙΦΝΙΔΙΩΣ Ο Β.ΠΟΥΤΙΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕ  το «ΠΥΡΗΝΙΚΟ Οπλο της Αποκάλυψης» και ΕΙΠΕ ΚΑΤΑ ΛΕΞΗ ΔΗΜΟΣΙΑ κουνώντας το δάκτυλο στις ΗΠΑ:«Σας είχα ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ  αλλά δεν με ΑΚΟΥΣΑΤΕ!!!Μόνο ένα βλήμα ICBM Sarmat μπορεί να καταστρέψει τις μεγαλύτερες πόλεις της Ανατολικής Ακτής των ΗΠΑ»!!!ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΧΑΙΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΙΧΝΕΥΕΤΑΙ!!!5 ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ!!!










O ίδιος ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν ανακοίνωσε πριν μερικές ώρες στο ρωσικό Κοινοβούλιο ότι «Μετά από σχεδόν 9 χρόνια ανάπτυξη και δοκιμών ο βαλλιστικός υπερηχητικός διηπειρωτικός ρωσικός πύραυλος RS-28 Sarmat (ΝΑΤΟ: SS-X-30 Satan 2) είναι πια έτοιμος για να εισέλθει στο οπλοστάσιο στην δύναμη των Ρωσικών Αεροδιαστημικών Δυνάμεων».





Η ανακοίνωση και ο τόπος που έγινε είναι χαρακτηριστικός της σημασίας που δίνει η Ρωσία στο όλο πρόγραμμα ICBM από το οποίο αναμένει την αποκατάσταση της πυρηνικής της υπεροχής έναντι των ΗΠΑ, η οποία υπεροχή απωλέστηκε μετά το 1990, όχι τόσο σε επίπεδο αριθμού πυρηνικών κεφαλών ή συνολικής πυρηνικής ισχύος, όσο σε τεχνολογικό επίπεδο απέναντι στην αντιβαλλιστική ασπίδα που ανέπτυξαν οι Αμερικανοί.



Ο Ρώσος Πρόεδρος κουνώντας το δάκτυλο είπε απευθυνόμενος στις ΗΠΑ: «Αν και τους είχαμε προειδοποιήσει να μην τα αναπτύξουν αντιβαλλιστικά όπλα μας αγνόησαν. Τώρα με τους νέους πυραύλους μας θα μας ακούσουν».







Είναι ο πρώτος «έξυπνος» βαλλιστικός διηπειρωτικός πύραυλος, για την ακρίβεια φέρει «έξυπνες» κεφαλές επανεισόδου στην ατμόσφαιρα, οι οποίες δεν ακολουθούν πλέον βαλλιστική, αλλά τεθλασμένη τροχιά, τόσο καθ'ύψος, όσο και αλλαγής κατεύθυνσης προκειμένου να ξεγελούν τα αντιβαλλιστικά συστήματα. Εχει χαρακτηριστεί ως «Το όπλο της Αποκάλυψης» λόγω της τεράστιας καταστροφικής ισχύος του.



Η ανάπτυξη του πυραύλου RS-28 Sarmat ξεκίνησε το 2009 από το γραφείο σχεδιασμού βαλλιστικών πυραύλων Makeyev Rocket Design Bureau.



Στόχος των Ρώσων ήταν ο νέος βαλλιστικός πύραυλος να ενταχτεί σε υπηρεσία το 2020. Ο νέος πύραυλος θα αποτελέσει τον διάδοχο του πυραύλου R-36M2 Voevoda (SS-18 Satan) ο οποίος αναπτύχθηκε κατά την περίοδο της ΕΣΣΔ και έπρεπε να αποσυρθεί λόγω παλαιότητας.



Ο RS-28 Sarmat θα αποτελέσει τον βαρύ βαλλιστικό διηπειρωτικό πολλαπλών πυρηνικών κεφαλών πύραυλο του ρωσικού στρατηγικού οπλοστασίου.



Ο πύραυλος έχει βάρος 100 τόνους, η εμβέλεια του φτάνει τα 10.000 χλμ, μπορεί να φέρει 10-24 MIRV βάρους 10 ΚΤ και η μέγιστη τελική ταχύτητα του φτάνει τα 20,7 Mach, δηλαδή είναι 20,7 φορές ταχύτερος από τον ήχο



Ο φορέας μπορεί να φέρει είτε 10 βαριές πυρηνικές κεφαλές, είτε 15 ή 24 οχήματα επανεισόδου τύπου Yu-71/Yu-74 με ανεξάρτητες πυρηνικές κεφαλές και ψευδοστόχους σε απόσταση 12.000 χλμ.



Μόνο ένα βλήμα ICBM Sarmat μπορεί να καταστρέψει τις μεγαλύτερες πόλεις της Ανατολικής Ακτής των ΗΠΑ!


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...