Ticker

10/recent/ticker-posts

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΦΩΤΙΑ!!!Θορυβημένη η τουρκική στρατιωτική ηγεσία!!!3.500 ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΜΕ ειδική εκπαίδευση σε μεθόδους ανορθόδοξου πολέμου ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!




 ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΦΩΤΙΑ!!!Θορυβημένη η τουρκική στρατιωτική ηγεσία!!!

3.500  ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΜΕ ειδική εκπαίδευση σε μεθόδους ανορθόδοξου πολέμου ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ!!!











Θορυβημένη φέρεται η τουρκική στρατιωτική ηγεσία από την είδηση ότι ένας κυριολεκτικός στρατός από 3.500 Κούρδους κομάντος που έχουν πάρει ειδική εκπαίδευση από τους Αμερικανούς σε μεθόδους ανορθόδοξου πολέμου και όχι μόνο. έχουν συγκεντρωθεί στην μεθοριακή πόλη της Συρίας με την Τουρκία, Kamışlı (Qamisli), και είναι έτοιμοι να εισβάλλουν μέσα στην Τουρκία για να πραγματοποιήσουν επιθέσεις και σαμποτάζ σε επιλεγμένους στόχους.

Οι πληροφορίες έρχονται από την τουρκική πόλη του Μαρντίν, κοντά στα συριακά σύνορα, όπου όπως αναφέρεται έχει καταγραφεί από τη άλλη πλευρά των συνόρων η ειδική τελετή περάτωσης της εκπαίδευσης των Κούρδων μαχητών και τώρα είναι έτοιμοι να αναλάβουν δράση μέσα στην Τουρκία.

Ίδωμεν!

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
www.nikosxeiladakis.gr


ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.

Loading...
loading...