Ticker

10/recent/ticker-posts

Greek police special forces E.K.A.M.!!!Στην πρώτη πεντάδα των καλύτερων αστυνομικών κομάντος του κόσμου!!!Μπράβο στα παλληκάρια μας!!!Μας κάνατε περήφανους!!![ΒΙΝΤΕΟ]


Greek police special forces E.K.A.M.!!! Στην πρώτη πεντάδα των καλύτερων αστυνομικών κομάντος του κόσμου!!!Μπράβο στα παλληκάρια μας!!!Μας κάνατε περήφανους!!![ΒΙΝΤΕΟ]




 



 
“Η ΕΚΑΜ στην πρώτη πεντάδα των καλύτερων αστυνομικών κομάντος του κόσμου.



O βουλευτής της Β΄Πειραιά των ΑΝΕΛ Δημ.Καμμένος σε ανακοίνωσή του αναφέρει:



Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στη Διεύθυνση Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων της Ελληνικής αστυνομίας και την ομάδα της ΕΚΑΜ για την εξαιρετική διάκριση που πέτυχαν σε διεθνή διαγωνισμό, που πραγματοποιήθηκε από τις 30 Απριλίου έως τις 4 Μαΐου 2017, στο Αμάν της Ιορδανίας και που τους κατατάσσει πλέον μεταξύ των καλύτερων αστυνομικών κομάντος στον κόσμο.



Η διάκριση αυτή έρχεται να επισφραγίσει, και όχι άδικα, το υψηλό επίπεδο της εκπαίδευσης αλλά και της ετοιμότητας των ειδικών μας δυνάμεων που μπορεί άνετα να ανταγωνιστεί ειδικές δυνάμεις σε διεθνές επίπεδο.



Μπράβο στα παλληκάρια μας! Μας κάνατε περήφανους.





ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...