Ticker

10/recent/ticker-posts

ΑΠΑΝΩΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ!!!ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ Β.ΠΟΥΤΙΝ!!!ΤΗΝ κατάρριψη του αεροπλάνου μας ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΤΕ;;;ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ!!!2 ΒΙΝΤΕΟ!!!ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!



ΑΠΑΝΩΤΑ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ!!!ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ Β.ΠΟΥΤΙΝ!!!ΤΗΝ κατάρριψη του αεροπλάνου μας ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΤΕ;;;ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΑΜΕ!!!2  ΒΙΝΤΕΟ!!!ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!














Καμία… αναθέρμανση των σχέσεων Μόσχας – Άγκυρας δεν υπάρχει σύμφωνα με τον πρέσβης της Ρωσίας στη Λευκωσία, Στάνισλαβ Οσάτσι, αλλά «αποκατάσταση αυτών των σχέσεων μετά από την κατάρριψη του αεροπλάνου μας, αν θυμάστε».



«Μπαίνουν αυτές οι σχέσεις σε ένα ομαλό επίπεδο και αυτό γίνεται γιατί η Τουρκία είναι γειτονική μας χώρα και πρέπει κάτι να κάνουμε προς την κατεύθυνση του να έχουμε ομαλές σχέσεις με την Τουρκία», πρόσθεσε.



Ο κ. Οσάτσι ανέφερε ακόμη ότι «δεν παρέχουμε στρατιωτική βοήθεια στην Τουρκία», προσθέτοντας ότι η Τουρκία αγόρασε απλώς από τη Ρωσία τους S400 άν ποτέ τους πάρει Διευκρίνισε επίσης ότι αυτά τα συστήματα είναι αμυντικού χαρακτήρα.Δεν θα είναι για επίθεση σε καμμία περίπτωση.



Σε ερώτηση αναφορικά με την ΑΟΖ της Κυπριακής Δημοκρατίας, επανάλαβε ότι «αναγνωρίζουμε την Κυπριακή Δημοκρατία», προσθέτοντας ότι «αναγνωρίζουμε και τα δικαιώματά της και στα εδαφικά της ύδατα και στην υφαλοκρηπίδα».



Εξέφρασε την εκτίμηση ότι τυχόν προσφυγή της Τουρκίας στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ δεν θα ήταν προς το συμφέρον της Άγκυρας. «Έχουμε διεθνές δίκαιο, έχουμε κανόνες», είπε διερωτώμενος «τί θα δηλώσει στο Συμβούλιο Ασφαλείας ο εκπρόσωπος του Ερντογάν»;



Για ενδεχόμενη προσφυγή από πλευράς του προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας απάντησε ότι «τότε θα δούμε την κατάσταση».



Ο Ρώσος πρέσβης σημείωσε ακόμα πως είναι καιρός ο κυπριακός λαός να ζήσει ειρηνικά στο νησί, εκφράζοντας παράλληλα την προθυμία της χώρας του να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση.



«Εμείς στηρίζουμε την επανάληψη των διαπραγματεύσεων και ότι χρειάζεται από τη Ρωσία να γίνει προς αυτή την κατεύθυνση, είμαστε πάντα πρόθυμοι να πάρουμε όλα τα αναγκαία μέτρα», ανέφερε ο Ρώσος πρέσβης στις δηλώσεις του μετά από συνάντηση που είχε με τον ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού.



Ευχήθηκε «κάθε καλό» σε αυτή την προσπάθεια στον κυπριακό λαό, εκφράζοντας την άποψη πως «είναι καιρός να ζήσει ειρηνικά σε αυτό το νησί».




ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...

loading...