Ticker

10/recent/ticker-posts

ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΧΤΥΠΑΕΙ την ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!Έκτακτο ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟ ΕΜΥ!!!


ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΧΤΥΠΑΕΙ την ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!!!Έκτακτο ΔΕΛΤΙΟ ΑΠΟ ΕΜΥ!!!
 

 
 
Ο καιρός αλλάζει και φέρνει πολύ ισχυρές βροχές και καταιγίδες, αλλά και θυελλώδεις ανέμους στα πελάγη.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ από τη νύχτα και από τα βορειοδυτικά έρχονται έντονα φαινόμενα.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία θα επηρεαστούν από αύριο Σάββατο τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η Δυτική Στερά και η Δυτική Μακεδονία.

Τη νύχτα αύριο βροχές και καταιγίδες αναμένονται και στη βάρεια τμήματα της Θεσσαλίας.

Την Κυριακή θα επηρεαστούν τις απογευματινές ώρες τα νησιά του Ιονίου, η Ήπειρος, η Δυτική και η Κεντρική Στερεά, η Δυτική και η Βόρεια Πελοπόννησος, αλλά και η κεντρική και η Δυτική Μακεδονία.

Βροχές και καταιγίδες αναμένεται να πλήξουν το βράδυ της Κυριακής την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, αλλά και τα νησία του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου.

‘Έρχονται και χιόνια
Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ για την Κυριακή αναμένονται χιονοπτώσεις στα ορεινά και τα ημιορεινά της Ηπείρου, της Δυτικής Μακεδονίας και της Δυτικής Στερεάς.

newsit

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες (με σχετική σημείωση της πηγής), θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα συγγραφέων, παρακαλούμε ενημερώστε μας για να τα αφαιρέσουμε. Επίσης σημειώνεται ότι οι απόψεις του ιστολόγιου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου. Για τα άρθρα που δημοσιεύονται εδώ, ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρουμε καθώς απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των συντακτών τους και δεν δεσμεύουν καθ’ οιονδήποτε τρόπο το ιστολόγιο.
Loading...
loading...