Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΕΝΔΙΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΗ ΝΑΥΤΙΚΗ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ
Ο Νίκος Δένδιας παρουσίασε επίσημα την πρόταση για τριμερή ναυτική συνεργασία ανάμεσα στην Ελλάδα, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ινδία. Μια πρωτοβουλία που ενώνει στρατηγικά την Ανατολική Μεσόγειο με τον Ινδικό Ωκεανό, ενισχύοντας τον ρόλο της Ελλάδας ως πυλώνα σταθερότητας και θαλάσσιας ασφάλειας. Πώς αλλάζουν οι ισορροπίες στο νέο γεωπολιτικό τόξο Ελλάδας–ΗΒ–Ινδίας.
AI εικόνα: Φωτεινή, φωτορεαλιστική σύνθεση 1280x720 που απεικονίζει αξιωματούχους Ελλάδας, ΗΒ και Ινδίας γύρω από τραπέζι συνεδριάσεων με σημαίες των τριών χωρών και φόντο τη θάλασσα και μια φρεγάτα στο φως της ημέρας. Χωρίς τίτλο ή υπογραφή.
Το περιεχόμενο βασίζεται σε επίσημες δηλώσεις του Νίκου Δένδια και διασταυρωμένες πληροφορίες από έγκυρες πηγές όπως η Καθημερινή και το Greek City Times.