Ticker

10/recent/ticker-posts

ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ!!MYΣΤΗΡΙΩΔΗΣ προφητεία από το Άγιον Όρος μιλάει για πράγματα που ήδη έχουν επαληθευτεί, και για άλλα που περιμένουμε!!ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΡΥΒΑΝ!![vid]

ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ!!MYΣΤΗΡΙΩΔΗΣ προφητεία από το Άγιον Όρος μιλάει για πράγματα που ήδη έχουν επαληθευτεί, και για άλλα που περιμένουμε!!ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΡΥΒΑΝ!![vid] Μια μυστηριώδης προφητεία από το Άγιον Όρος μιλάει για πράγματα που ήδη έχουν επαληθευτεί, αλλά και για πολλά άλλα που περιμένουμε… Μια μυστηριώδης προφητεία, η οποία λέγεται ότι λέγεται πως βρίσκεται αιώνες τώρα στη βιβλιοθήκη της Ιεράς μονής Κουτλουμουσίου στο Άγιον Όρος μιλάει για πράγματα που ήδη έχουν επαληθευτεί, αλλά και για πολλά άλλα που περιμένουμε… Η προφητεία γράφτηκε από ανώνυμο ασκητή και αναφέρεται στα μελλοντικά γεγονότα. Η προφητεία αυτή θεωρείται ότι έχει γραφεί το 1053 μ.Χ ενώ κάποιοι ερευνητές υποστηρίζουν ότι είναι του 1503 μ.Χ και άλλοι του 1603 μ.Χ.
Το πλήρες κείμενο της προφητείας έχει ως εξής: Μέγας Ευρωπαϊκός Πόλεμος Ήττα της Γερμανίας, καταστροφή Ρωσίας και Αυστρίας. Ήττα ‘Αγαρ υπό Ελλήνων (‘Αγαρ =Τουρκία) Ενίσχυσις ‘Αγαρ υπό Δυτικών λαών και ήττα των Ελλήνων υπό ‘Αγαρ. Σφαγή ορθοδόξων λαών Και μεγάλη ανησυχία ορθοδόξων λαών. Εισβολή ξένων στρατευμάτων εξ Ανδριατικού Πελάγους. Ουαί εις τους κατοικούντας επί της γης, ο ‘Αδης έτοιμος. Προς στιγμήν Μέγας ‘Αγαρ. Νέος Ευρωπαϊκός πόλεμος. Ένωσις ορθοδόξων λαών μετά της Γερμανίας. Ήττα Γάλλων υπό Γερμανών. Επανάστασις των Ινδιών και χωρισμός αυτών υπό της Αγγλίας. Αγγλία εις μόνους Σάξωνας. Νίκη Ορθοδόξων λαών. Ήττα ‘Αγαρ και γενική σφαγή ‘Αγαρ υπό Ορθοδόξων λαών. Ανησυχία κόσμου. Γενική απελπισία επί της γης. Μάχη επτά κρατών εις Κωνσταντινούπολιν. Τρία ημερονύκτια σφαγή. Νίκη ενός μεγαλυτέρου κράτους κατά εξ κρατών. Συμμαχία εξ κρατών κατά του εβδόμου κράτους και τρία ημερονύκτια σφαγή. Παύσις πολέμου υπό Αγγέλου Χριστού και παράδοσις Πόλεως τοις Έλλησι. Υπόκυψις Λατίνων εις την αλάνθαστον πίστιν Ορθοδόξων. Εξωθήσεται Ορθόδοξος Πίστις από Ανατολών μέχρι Δυσμών. Φόβος και τρόμος βαρβάρων υπ’ αυτής. Πτώσις του Πάπα και ανακήρυξις ενός Πατριάρχου δι’ όλην την Ευρώπην. Εν πέντε και πεντήκοντα έτη το τέλος των θλίψεων, την δε εβδόμην ουκ έστι ταλαίπωρος, ουκ έστιν εξόριστος, επανερχόμενος εις τας αγκάλας της μητρός αγαλλομένης. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να έχουμε στο νου, πως προφητεία στην προφητεία δεν γίνεται. Όταν πραγματοποιηθεί η προφητεία, αν είναι εκ Θεού, ο Κύριος θα αποκαλύψει την πραγματική ερμηνεία.