Ticker

10/recent/ticker-posts

SOK!!ΒΡΕΘΗΚΕ ΧΤΕΣ Κακοποιημένο κανισάκι ΠΟΥ πέρασε όλη τη ζωή του σε ένα ΥΠΟΓΕΙΟ!!Το είχαν για αναπαραγωγή ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕ!![vid]

Κακοποιημένο κανισάκι πέρασε όλη τη ζωή του σε ένα υπόγειο!!Το είχαν για αναπαραγωγή!! Μόλις οι διασώστες τον βγάζουν έξω στον ήλιο, η χαρά του είναι απερίγραπτη Δυστυχώς, η κακοποίηση των ζώων εξακολουθεί να αποτελεί για όλο τον κόσμο ένα ιδιαίτερα σοβαρό πρόβλημα. Χιλιάδες σκυλιά κακοποιούνται και χρησιμοποιούνται με μοναδικό σκοπό την αναπαραγωγή κουταβιών έτσι ώστε οι «ιδιοκτήτες» τους να τα πουλήσουν και να βγάλουν πολλά χρήματα.
Αυτή είναι η ιστορία της μικρής ΒΒ, η οποία δεν έχει δει το φως της ημέρας για όλη της τη ζωή. Ήταν κλειδωμένη σε ένα βρώμικο κι αηδιαστικό κλουβί στο υπόγειο ενός σπιτιού που χρησιμοποιούνταν ως χώρος αναπαραγωγής. Ο εξαερισμός στο δωμάτιο ήταν ανύπαρκτος και το κλουβί της ήταν γεμάτο με ακαθαρσίες. Ευτυχώς, ένας οργανισμός, ο Humane Society of the United States (HSUS) εισέβαλε στο υπόγειο όπου κρατούνταν η ΒΒ. Δεν ήταν σίγουροι πόσο χρονών ήταν ακριβώς η BB, αλλά ήξεραν ότι είχε κακοποιηθεί άσχημα. Οι μαστοί της ήταν πρησμένοι, κάτι που έδειχνε ότι είχε γεννήσει πολλές φορές.
“Ήταν πολύ μικρή, έμοιαζε με ένα ανήμπορο πλάσμα,” είπε η Jessica Lauginiger, η διευθύντρια του HSUS. “Έβαλα το χέρι μου πάνω στο κλουβί, και εκείνη το πλησίασε για να το μυρίσει. Ήταν πολύ διστακτική στην αρχή, αλλά μετά ανοίχτηκε.” Περιέργως, η ΒΒ ήταν σε θέση να εμπιστευτεί ξανά τους ανθρώπους. Η Jessica άνοιξε το κλουβί και πήρε το σκυλί στην αγκαλιά της. «Θυμάμαι πόσο μικρή και εύθραυστη ήταν στα χέρια μου», είπε. «Την πήρα αγκαλιά κι εκείνη έσκυψε πάνω μου.»
Ο HSUS φρόντισε ώστε το εκτροφείο να κλείσει για τα καλά – δεν είχε κακοποιηθεί μόνο η BB αλλά και πάνω από 150 άλλα ζώα.