Ticker

10/recent/ticker-posts

ΟΑΕΔ: 60 προσλήψεις για δύο χρόνια μέσω ΑΣΕΠ

 


Αρχίζουν τη Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις μέσω ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 60 νέων εργασιακών συμβούλων στην ΔΥΠΑ με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου

Αρχίζουν τη Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις μέσω ΑΣΕΠ για την πρόσληψη 60 νέων εργασιακών συμβούλων στην ΔΥΠΑ με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 00:01, ξεκινάει η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για 60 θέσεις εργασιακών συμβούλων στα Κέντρα Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2) της ΔΥΠΑ, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, στο
πλαίσιο του Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0» και με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης NextGenerationEU.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 23:59. Το νέο προσωπικό θα υπογράψει σύμβαση έως δύο συναπτά έτη.

Η προκήρυξη αφορά σε σύμβαση:

  • ιδιωτικού δικαίου
  • 8μηνης διάρκειας (με δυνατότητα δύο διαδοχικών παρατάσεων για άλλους 8 μήνες)
  • πλήρους απασχόλησης
  • για εξήντα (60) άτομα ειδικότητας ΠΕ ή ΤΕ Εργασιακών Συμβούλων

Θα χρειαστεί να:

  • συμπληρώσετε τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet
  • επισυνάψετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε μορφή .pdf

Η υποβολή αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης του Δημοσίου gov.gr με κωδικούς TAXISnet μέσω της ενιαίας ψηφιακής πύλης του ελληνικού δημοσίου www.gov.gr ακολουθώντας τη διαδρομή:

gov.gr→ Εργασία και ασφάλιση → Απασχόληση στο δημόσιο τομέα → 2η Προκήρυξη θέσεων για εργασιακούς συμβούλους της ΔΥΠΑ έτους 2022 ή απευθείας από το σύνδεσμο: https://www.gov.gr/ipiresies/ergasia-kai-asphalise/apaskholese-sto-demosio-tomea/2e-prokeruxe-theseon-gia-ergasiakous-sumboulous-tes-dupa-etous-2022

Δείτε εδώ το δελτίο τύπου

Δείτε εδώ την προκήρυξη

Έντυπο Αίτησης  ΣΟΧ ΔΥΠΑ (003)

Παράρτημα Γλωσσομάθειας

Παράρτημα Γνώσης Η/Υ

ΟΑΕΔ: Τι είναι ο «εργασιακός σύμβουλος»

Τα καθήκοντα της ειδικότητας ΠΕ ή ΤΕ Εργασιακών Συμβούλων είναι η προετοιμασία και η υποστήριξη των ανέργων για την ένταξη ή την επανένταξή τους στην αγορά εργασίας, η αντιστοίχιση ή η σύζευξη του προφίλ του αναζητούντος εργασία με το περίγραμμα της προσφερόμενης θέσης εργασίας από τις επιχειρήσεις, καθώς και η παροχή υπηρεσιών και υποστήριξης για όλα τα θέματα προσφοράς και ζήτησης εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού.

Οι νέοι εργασιακοί σύμβουλοι θα ενταχθούν στο εξειδικευμένο προσωπικό του ΟΑΕΔ και θα ενισχύσουν τις δράσεις του Οργανισμού για την προώθηση της απασχόλησης και την αποτελεσματικότερη σύζευξη προσφοράς και ζήτησης στην αγορά εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ηλεκτρονική διεύθυνση www.dypa.gov.gr 

 

πηγη