Ticker

10/recent/ticker-posts

ΣΟΚΑΡΕΙ!!«KEΡAYNOI» του ΑΙΓΑΙΟΥ:OI 300 ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ της «Ζ ΜΑΚ»!![vid]

Κομάντος «φαντάσματα» – Η ελίτ του Eλληνικού στρατού Η αμφισβήτηση της Ελληνικής κυριαρχίας από την Τουρκία, είναι συνεχής, επίμονη και επιθετική. Με μία σειρά απειλών και παραβίασεων που δεχόμαστε καθημερινά από την γειτονική μας χώρα, χρειάζεται να «υπενθυμίσουμε» τι ἐστί Ζ-ΜΑΚ! Μονάδα φάντασμα
Η Ζ-ΜΑΚ ιδρύθηκε το 1997 λίγους μόλις μήνες μετά της Κρίση των Ιμίων με κύρια αποστολή την ταχεία αντίδραση στο Αιγαίο και την ανακατάληψη βραχονησίδων, μικρονησίδων και μικρών νήσων. Αυτή η ελίτ των ειδικών δυνάμεων αποτελείται από κομάντος άγνωστης ταυτότητας που κινείται αθόρυβα, στη σκιά, αλλά χτυπά καταλυτικά χωρίς να αφήνει περιθώριο αντίδρασης. Μιλάμε για πραγματικά «φαντάσματα»!
Η Mονάδα αυτή, είναι πλήρως επαγγελματική, καθώς σε αυτήν υπάρχουν μόνιμα στελέχη των Ειδικών Δυνάμεων, γεγονός που μπορεί να εξασφαλίσει την ομαλή εκπαίδευση αλλά και εκπλήρωση της αποστολής και του ρόλου της Ζ-ΜΑΚ χωρίς περιθώρια λάθους. Με τρομακτική δύναμη πυρός και υπερσύγχρονα όπλα που ουδέποτε εμφανίζονται στον «φακό», τελειοποιούν το ταλέντο τους στις βολές μάχης ταχείας αντίδρασης. Η Ζ-ΜΑΚ θεωρείται ένας αντίπαλος που κανείς δεν θέλει να βρει μπροστά του. Η σκληρή εκπαίδευση για τους αμφίβιους καταδρομείς είναι πλέον τρόπος ζωής, αφού είναι εξασκημένοι να επιζούν κάτω από ακραίες συνθήκες που «τεστάρουν» τα ανθρώπινα όρια. Οι αποστολές τους δύσκολες και χωρίς περιθώριο αποτυχίας, με μοναδικό σκοπό να τερματίσουν την επιχείρηση ακόμα και θυσιάζοντας την ίδια τους τη ζωή.. Χωρίς ίχνος φόβου και συναισθημάτων, οι 300 επίλεκτοι κομάντος της «Ζ-ΜΑΚ» με φούμο στο πρόσωπό τους ορμούν στον κίνδυνο με αστραπιαίο ρυθμό, κάνοντας την εμφάνιση τους απο το πουθενά. Πάνω σε λέμβους οπλισμένοι σαν «αστακοί», αιφνιδιάζουν και εξοντώνουν εχθρικές βάσεις σαν να είναι παιχνίδι.