Ticker

10/recent/ticker-posts

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ!!Η ΝΙΚΗ ΕΜΕΙΝΕ ΑΣΤΕΓΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΕΝΑ..ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ!![vid]

Η Nikita έχει γίνει viral στην πλατφόρμα του TikTok. Η Nikita Crump από την Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ έχει γίνει viral στην πλατφόρμα του TikTok, με την επιλογής της να ζει μόνιμα τα τελευταία τρία χρόνια της ζωής της μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Με πάνω από ένα εκατομμύριο ακολούθους στην δημοφιλή πλατφόρμα, η νεαρή κοπέλα δείχνει την καθημερινότητά της μέσα στο αμάξι. Η επιλογή της κοπέλας δεν προήλθε από αγάπη για μία μποέμ ζωή αλλά οι οικονομικές δυσκολίες στην οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση. Η ίδια δηλώνει ότι με την παρούσα κατάσταση δεν έχει κανένα πρόβλημα, αφού σε όλη την ενήλικη ζωή της ήταν επί της ουσίας άστεγη. Το ιστορικό της απόφασης Ήταν το 2019, όταν τα χρέη της Nikita είχαν συσσωρευτεί σε υπερβολικό βαθμό. Η κοπέλα την περίοδο εκείνη αντιμετώπιζε πολλά σοβαρά οικονομικά προβλήματα, τα οποία παρά τις δύο δουλειές που έκανε δεν κάλυπταν τα χρέη της.
@nikitacrump Reply to @bruddamanlo Save $ and make ‘em! (: My YT video is very helpful with the details - I made it for this reason. #iliveinmycar #hotelcivic #howto #homeless #carlife #vanlife #vehicledwellers #faq #diy ♬ original sound - Nikita Crump
Τότε ήταν που πήρε την απόφαση ότι πρέπει θα πρέπει να εγκαταλείψει το σπίτι της και να μείνει στο αυτοκίνητο. Έκτοτε, όπως υποστηρίζει η ίδια, έχει καταφέρει να ορθοποδήσει στα οικονομικά της, όχι όμως σε βαθμό που να καταφέρει να ξαναγυρίσει στην πρότερη κατάσταση διαμονής. Πόσο μάλλω δε με την επικρατούσα οικονομική κατάσταση της Αμερικής, όπου ο πληθωρισμός σημειώνει ιστορικά επίπεδα. Η καθημερινότητα στους τέσσερις τροχούς Η Νικίτα μέσα από μία σειρά βίντεο δείχνει τα θετικά αλλά και τα αρνητικά του να ζει κάποιος την ζωή του μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Όμως, εκεί που σπαταλά τον περισσότερο χρόνο της είναι να βρει το μέρος που θα διανυκτερεύσει. Κάθε βράδυ ανοίγει το GPS και εφόσον βρει μια ήσυχη γειτονιά -συνήθως πλούσια και χωρίς αυξημένη παραβατικότητα-, πηγαίνει να επιθεωρήσει την περιοχή για να βρει ένα ήσυχο, όχι όμως απόμακρο μέρος για να παρκάρει και να κοιμηθεί.
@nikitacrump Honestly, these day-in-my-life videos are my favorite. check out my YouTube if theyre your favorite too. 📺 #iliveinmycar #adayinmylife #hotelcivic #followme #nomad #vanlife ♬ original sound - Nikita Crump
Έπειτα, έρχεται το ζήτημα της διατροφής της. Όποτε αγοράζει φαγητό, πρέπει να βρίσκει τρόφιμα που δεν χαλάνε αμέσως και δεν χρειάζονται οπωσδήποτε ψυγείο, αλλά και να λάβει υπόψιν μια σειρά από διάφορους παράγοντες. Συγκεκριμένα, πρέπει να αγοράσει ένα συγκεκριμένο αριθμό τροφίμων για να χωρέσουν στο αμάξι κι εάν θα χρειαστεί να επισκεφθεί ξανά σύντομα κάποιο κατάστημα. Επίσης, πρέπει να φορτίζει συνέχεια τις ηλεκτρικές συσκευές που κουβαλάει μαζί της, ενώ συνήθως πηγαίνει σε κάποιο γυμναστήριο για να μπορέσει να κάνει μπάνιο, αφού υπάρχουν ντουζιέρες και της επιτρέπεται η είσοδος με ελάχιστο κόστος. Τελικά άξιζε η μετακόμιση στους τέσσερις τροχούς; Η νεαρή TikToker που έχει πάνω από 1 εκατομμύριο ακολούθους αναφέρει ότι δεν μετανιώνει την επιλογή της, γιατί από την στιγμή που ενηλικιώθηκε, έμεινε άστεγη για μεγάλο μέρος της ζωής της. Η ίδια σημειώνει ότι πλέον έχει συνηθίσει και πως το γεγονός να μένει κάποιος στο αυτοκίνητο, δεν είναι τόσο τρομακτικό όσο ακούγεται, αλλά μερικές φορές μπορεί να γίνει και «ρομαντικό».
Ωστόσο ξεκαθαρίζει ότι είναι σίγουρα ένας τρόπος ζωής που δεν είναι για όλους.