Ticker

10/recent/ticker-posts

ΔΕΟΣ!! ΝΕΑ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ!!ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΗΧΑΝΙΩΤΙΣΣΑ!!vid]

Τα εννιάμερα της Παναγίας στη Νέα Μηχανιώνα!!Ιερά Πανήγυρις!! Χιλιάδες πιστοί από από κάθε γωνιά της Ελλάδας και απο ολο τον πλανήτη βρέθηκαν και φέτος στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης προκειμένου να προσκυνήσουν με κατάνυξη την εικόνα της Μηχανιώτισσας, στα εννιάμερα της Θεοτόκου.
Απερίγραπτες εικόνες στην Μηχανιώνα όπου πάνω από 100.000 άνθρωποι ανέμεναν επί ώρες να προσκυνήσουν ευλαβικά την θαυματουργή εικόνα της Παναγιάς . Μόνο εάν δεις μπορείς να πιστέψεις τις απίστευτες σκηνές και την πίστη του λαού στην Μεγαλόχαρη.
Η εικόνα, που σύμφωνα με μαρτυρίες είναι θαυματουργή, συνδέεται άρρηκτα με την ιστορία του τόπου, αφού έφτασε στη Νέα Μηχανιώνα μετά από τη Μικρασιατική Καταστροφή «συνταξιδεύοντας» με τους ξεριζωμένους Μηχανιώτες της Κυζικινής Χερσονήσου.
Προηγήθηκε εσπερινός με αρτοκλασία-προσκύνημα της Ιερής Εικόνας της Παναγίας, και ακολούθησε η περιφορά αυτής στους δρόμους της Νέας Μηχανιώνας (25ης Μαρτίου, Πολυτεχνείου και 28ης Οκτωβρίου), με αφετηρία και τερματισμό στον Ιερό Ναό.