Ticker

10/recent/ticker-posts

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ!!ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ KICK BOXING ΣΤΑ 21 ΤΟΥ ΧΡΟΝΙΑ!![vid]

Τριαντάφυλλος Αλεξανδρίδης!! πήγε στην Πολωνία σαν αουτσάιντερ και κατάφερε να πάρει μία οκτάδα υψηλού επιπέδου, να κερδίσει την παγκόσμια ζώνη WKF και να αποδείξει πως οι Έλληνες παίζουν σημαντικό ρόλο στον παγκόσμιο μαχητικό χάρτη. Tον 21χρονο αθλητή τον κουράρει ο Δημήτρης Πουρουτζόγλου και ο Γιώργος Περγιάλης που του έκλεισε τους συγκεκριμένους αγώνες. Εκείνος μίλησε για την τρομερή εμπειρία της Πολωνίας, τα νοκ άουτ που μοίρασε και τα μελλοντικά του σχέδια.Αναλυτικά:
Τριαντάφυλλε πέτυχες σπουδαία αποτελέσματα και φόρεσες μία παγκόσμια ζώνη όπως η WKF. Ήταν κάτι που περίμενες όταν έκανες το ταξίδι στην Πολωνία και ποιος είναι ο επόμενος στόχος σου; Η αλήθεια ειναι οτι ημουν αισιόδοξος γιατι ήμουν πολυ προετοιμασμένος και ειχα κανει πολυ σκληρή δουλειά . Ο επόμενος μου στόχος ειναι να κάνω σωστά βήματα στης καριέρα μου πανω στο θεμα του πρωταθλητισμού. Στην κατηγορία που αγωνίζεσαι υπάρχουν δυνατοί αθλητές στην Ελλάδα όπως για παράδειγμα ο Μανώλας και ο Σκαφιάς που παίζουν τώρα στο No Limits. Θα ήθελες να αντιμετωπίσεις κάποιον από αυτούς. Η κατηγορία μου είναι 76 μέχρι 81 κιλά. Σε αυτά τα κιλά παίζω με οποιονδήποτε όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στον κόσμο. Το έχω αποδείξει στο παιχνίδι μου στην Πολωνία που πήγα απροετοίμαστος και έπαιξα πολύ δυνατο αγώνα στα ίσια με τον Pawel Jedrzejczyk που
που είναι ενεργός παίχτης του Glory και πιστεύω αδικήθηκα λόγω έδρας. Για θέματα αγώνων δεν αποφασίζω εγώ αλλά ο προπονητής μου Δημήτρης Πουρουτζόγλου και ο μάνατζερ μου.
Ένα μήνυμα τι να περιμένει ο κόσμος από σένα..
Να παίζω συνέχεια αγώνες δυνατούς για τίτλους, αυτη ειναι η δουλειά μου. Πιστεύω να βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα με την στηρίξη του κόσμου, της Ελλάδας και την βοήθεια του Θεού πανω απ΄όλα.