Ticker

10/recent/ticker-posts

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ...!!ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ!!HAARP Ή ΟΙΩΝΟΣ;;;[vid]

Τι νομίζετε; Γιατί υπάρχουν τόσες πολλές φυσικές καταστροφές τον τελευταίο καιρό; Είναι ένα Haarp ή είναι οιωνός της δεύτερης έλευσης του Ιησού Χριστού; Ίσως η επιστήμη έχει ήδη δώσει την απάντηση και αυτό είναι η υπερθέρμανση του πλανήτη; Η σταθερή Ελβετία βγήκε εκτός ισορροπίας από μια ξαφνική πλημμύρα! Οι άνθρωποι από απροσδόκητα βίωσαν σοβαρό άγχος! Και για άλλη μια φορά όλοι άρχισαν να μιλούν για την κλιματική αλλαγή! Σφοδρές καταιγίδες προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στη γερμανόφωνη Ελβετία. Ξενοδοχείο στο Έμενταλ πλημμύρισε.
Μια καταιγίδα στην Έμμα ξεχείλισε από τις όχθες της στο καντόνι της Βέρνης. Οι βροχοπτώσεις προκάλεσαν σημαντικές ζημιές στον δήμο Schangnau στο Emmental (Βέλγιο). Στο εμβληματικό Hotel Kemmeriboden-Bad, η ρεσεψιόν και η είσοδος πλημμύρισαν εντελώς. Οι άνθρωποι που βρίσκονταν μέσα έπρεπε να βρουν καταφύγιο στον πρώτο όροφο για να γλιτώσουν από την πλημμύρα. Αυτόπτες μάρτυρες μετέδωσαν τα πρώτα πλάνα του κατεστραμμένου ιδρύματος. Το επηρεαζόμενο ξενοδοχείο είναι κλειστό "μέχρι νεωτέρας". «Αυτή η κατάσταση είναι τόσο τρομερή. Πονάει τόσο πολύ να βλέπεις τι έγινε. Επιπλέον, όλοι διαχειρίζονταν το ξενοδοχείο με τόση αγάπη», είπε ένας υπάλληλος του καταλύματος 20 Minutes.
Οι πλημμύρες στην Emma προκάλεσαν τραυματισμούς και οι ζημιές στο Schangnau δεν έχουν ακόμη υπολογιστεί. Ο δήμαρχος της πόλης είπε: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είμαι σε σοκ», είπε, ευχαριστώντας τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και το κοινό για τη γρήγορη ανταπόκριση. Άνοιξε τραπεζικός λογαριασμός για την υποστήριξη των πληγέντων από τις καιρικές συνθήκες. Μετά τις καταιγίδες στην Έμμα, μετρήθηκε μέγιστη παροχή 273 κυβικών μέτρων ανά δευτερόλεπτο. "Αυτό αντιστοιχεί σε ένα γεγονός που συμβαίνει περίπου κάθε 80 έως 100 χρόνια", έγραψε ο Meteo. Ωστόσο, τον Ιούλιο του 2014 πέρασε ακόμη περισσότερο νερό από τον ίδιο σταθμό στο Aggiville: μετρήθηκαν 339 κυβικά μέτρα ανά δευτερόλεπτο. Για όλα φταίνε οι παγκόσμιες αλλαγές στον πλανήτη που δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο ακόμα και στα πιο απόμερα μέρη της γης. Εντυπωσιακά βίντεο με ξύλο που μεταφέρεται από τα κύματα έχουν εμφανιστεί στον Ιστό. Άλλες περιοχές της γερμανόφωνης Ελβετίας επλήγησαν από έντονες βροχοπτώσεις νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα. Μια κατολίσθηση έκοψε μια σιδηροδρομική γραμμή και έναν δρόμο κοντά στο Brienz. Ένα αυτοκίνητο παρασύρθηκε στη λίμνη, κανείς δεν τραυματίστηκε, ανακοίνωσε η καντονιακή αστυνομία της Βέρνης. Ένα δέντρο έπεσε στις ράγες στην ίδια περιοχή. Ισχυρές βροχοπτώσεις έπληξαν και τα καντόνια της Λουκέρνης και του Ομπβάλντεν, χωρίς να έχουν αναφερθεί σημαντικές ζημιές μέχρι στιγμής. Οι κεραυνοί προκάλεσαν επίσης δύο πυρκαγιές στο Άλτεντορφ, στο καντόνι Schwyz, στο τέλος της ημέρας και το πρωί.