Ticker

10/recent/ticker-posts

ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ''AGUAMAN'' JASON MOMOA ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ!![vid 26/7/2022]

Στιγμές τρόμου και αγωνίας έζησε ο Τζέισον Μομόα, όταν ενεπλάκη σε τροχαίο το Σαββατοκύριακο. Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο του γνωστού ηθοποιού συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα, με τους δύο οδηγούς να είναι ευτυχώς καλά στην υγεία τους. Σε βίντεο που εξασφάλισε το ΤΜΖ φαίνεται ο πρωταγωνιστής του «Aquaman» να επιστρέφει στο αμάξι του ενώ οι νοσοκόμοι περιποιούνται τον μοτοσικλετιστή πίσω του, που τη γλίτωσε με ελαφρά τραύματα. Το βίντεο τραβήχτηκε από μια κάμερα που ήταν τοποθετημένη στη μοτοσικλέτα κάποιου που έτυχε να περνάει από το σημείο. JA Ο Μομόα φαίνεται να είναι καλά, κάτι που επιβεβαίωσαν και αυτόπτες μάρτυρες. Δείτε το βίντεο Πώς έγινε η σφοδρή σύγκρουση
Σύμφωνα με το TMZ, το οποίο επικαλείται πηγές της Αστυνομίας, ο ηθοποιός ταξίδευε χθες (24/7) στην Old Topanga Canyon Road κοντά στην περιοχή Calabasas. Ενώ οδηγούσε, ένας μοτοσικλετιστής από την αντίθετη κατεύθυνση, έπεσε πάνω του περνώντας μια στροφή.
Ο αναβάτης σηκώθηκε αμέσως, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μώλωπες στο πόδι του. Αφού έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις πήρε εξιτήριο.