Ticker

10/recent/ticker-posts

ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ:«DENNIS MEADOWS Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥ 2 ΔΙΣ!!Ελπίζω να συμβεί με πολιτισμένο τρόπο»!!ΧΘΕΣΙΝΟ ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ από την Λέσχη της Ρώμης!!

Όλα υπήρχαν και υπάρχουν… Ο Dennis Lynn είναι Αμερικανός επιστήμονας και Ομότιμος Καθηγητής Διαχείρισης Συστημάτων και πρώην διευθυντής του Ινστιτούτου Έρευνας Πολιτικής και Κοινωνικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο του New Hampshire! Στο παρακάτω βίντεο αναφέρεται στην Λέσχη της Ρώμης, μιας διεθνιστικής μη κερδοσκοπικής, άτυπης οργάνωσης διανοουμένων και επιχειρηματιών, στόχος της οποίας φέρεται να είναι μια κριτική συζήτηση για πιεστικά παγκόσμια ζητήματα. Ανέφερε μεταξύ άλλων σε βίντεο: «Μέχρι στιγμής σε παγκόσμιο επίπεδο είστε τόσο πολύ πάνω από τον πληθυσμό και τα επίπεδα κατανάλωσης που μπορεί να υποστηρίξει αυτός ο πλανήτης. Ξέρω ό
τι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ο πληθυσμός θα μειωθεί ξανά! Ελπίζω αυτό να μπορεί να συμβεί με έναν πολιτισμένο τρόπο και εννοώ πολιτισμένο με έναν ιδιαίτερο τρόπο…ειρηνικά!!!». Ή αλλιώς: ΗΣΥΧΑ ΟΠΛΑ ΓΙΑ ΗΣΥΧΟΥΣ (ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ LYNN) ΠΟΛΕΜΟΥΣ!!!!
Αυτό δεν λένε τώρα στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ;;;
Θέλουν αποσυμφόρηση του πληθυσμού οι διεθνιστές σε αντίθεση με το έτερο κέντρο εξουσίας που στηρίζει την Ρωσία και τους συμμάχους της και θέλει ΑΥΞΗΣΗ!